FÉRFI FELNŐTT: A Dabas ellen folytatjuk!

Felnőtt férfi csapatunk vasárnap a dabasi fiatalokat fogadják hazai pályán, akikkel ebben az idényben eddig még nem találkoztak. Mindenképpen egy gyors, izgalmas mérkőzésre számíthatunk. A mieink az előző fordulóban csupán egy góllal, de kikaptak a Kistext csapatától, ennek következtében most az 5. helyről várják a folytatást, míg a dabasi csapat mindössze 9 lejátszott mérkőzéssel a 8. helyen áll. Ők az előző fordulóban a Százhalombatta csapatától kaptak ki egy góllal. Reméljük a hazai pálya a mi fiainkat fogja erősíteni és kétszer akkora elszántsággal küzdenek majd a pontokért. A mérkőzést élőben közvetítjük Youtube csatornánkon, amihez a link a cikk végén található!

A találkozóról a csapatunk játékosát, és a dabasi csapat erőnléti edzőjét, Kincse Balázst, valamint vezetőedzőnket, Bona Gergőt kérdeztük:

Kincse Balázs: “A következő mérkőzésünket a Dabas U23-as csapatával játsszuk. A Dabas egy jó játékerőt képviselő, motivált fiatalokból álló csapat, ezért egy küzdelmes mérkőzésre számítok. A vírushelyzet miatt sok mérkőzésük elmaradt, de a dobogóért folyó harcban velük is komolyan számolni kell. Az előző mérkőzésünk nem úgy sikerült ahogy szerettük volna, azokon a hibákon, amiket elkövettünk javítani szeretnénk és motiváltan belemenni az elkövetkező mérkőzésbe. A csapattól fegyelmezett védekezést és támadójátékot várok, amelyek szükségesek lesznek, ahhoz hogy a jövőben elérjük a céljainkat! Egy izgalmas, tempós és küzdős mérkőzésre lehet számítani, ezért érdemes lesz szurkolóinknak online követni minket! Hajrá Csepel!”

Bona Gergő:Látszódik a csapaton a folyamatos fejlődés, egyre nagyobb tempót tudunk diktálni. Természetesen azért becsúsznak még hibák a magasabb sebességnek köszönhetően, de hétről hétre azon vagyunk, hogy ezeket javítsuk. Nem mondom, hogy bizonyos szempontból nem bosszantó, hogy az elmúlt fordulókban nem sikerült pontokat szerezni a szoros mérkőzéseken, de mint említettem a csapat fejlődése a legfontosabb idén. Ettől függetlenül bízom benne, hogy egy kicsit nagyobb figyelemmel ez a fejlődés azért pontokban is megmutatkozik majd az előttünk álló találkozókon, már akár most vasárnap a dabasi fiatalok ellen is.”

Mérkőzés menetrend: 

2021.04.11., 16:00 – Csepel DSE – Dabasi KC VSE U23

LIVE STREAM LINK: https://youtu.be/nhSTBDhmI-o

2021.04.17., 18:00 – Cunder TU Kézisuli – Csepel DSE