FÉRFI FELNŐTT: A Dabast fogadjuk hazai pályán!

Újabb hazai mérkőzés előtt áll felnőtt férfi csapatunk, ezúttal a dabasi fiatalokat látják vendégül. Az ellenfelünk jelenleg a tabella 6. helyén áll, 4 győzelme mellett 3 vereség, és egy döntetlen eredményt értek el. Az előző fordulóban az ALBA-MÁV csapatát tudták két góllal legyőzni, előtte pedig a kecskeméti fiatalokat múlták felül. A mi csapatunk még mindig tartja jó formáját, az utóbbi 5 mérkőzésen nem találtak legyőzőre a fiúk és a hazai pálya mindig plusz energiákkal tölti fel őket. Biztos, hogy egy futós, izgalmas mérkőzés szemtanúja lesz az, aki vasárnap kilátogat a Laurencz csarnokba!

Bona Gergő: “Fiatal, gyors csapat az ellenfelünk, tehát nem lesz könnyű találkozó, hiszen ne feledjük, egy NB I-es klub utánpótláscsapatát látjuk vendégül. Tavaly megleptek minket a dabasi srácok, most viszont mindenképpen szeretnénk itthon tartani a 2 pontot. Ehhez jól kell játszanunk és reméljük a szurkolók segítségével ez sikerül is.”

Horváth Márton: “A hétvégén a Dabas U23-as csapata látogat hozzánk, akik évről évre komoly játékerőt képviselnek a bajnokságban. Ez idén sincs másképp, hozzánk hasonlóan egy fiatal, gyors csapatról van szó, így egy kemény, futós mérkőzésre számítok. A rutin a mi oldalunkon áll, ezért ha helyzetkihasználásban és védekezésben tudunk javulni az előző hétvégéhez képest, nem okozhat gondot a két pont itthon tartása.”

Program

2021.11.28.,18:00 | Csepel, Laurencz László Sportcsarnok

Csepel DSE – Dabasi KC VSE U23

A mérkőzés védettségi igazolvánnyal és maszkban megtekinthető a helyszínen!