FÉRFI FELNŐTT: A Dunaharasztit fogadjuk hazai pályán!

Szomszéd várak csatája lesz vasárnap a Laurencz csarnokban 18:00-kor, a felnőtt férfi csapatunk a Dunaharaszti csapatát fogadja hazai pályán. A két csapat évek óta küzd egymással, hol az egyik, hol a másik nyeri a csatát. Legutóbb a dunaharaszti csarnokban csepeli győzelemnek örülhettünk egy kiélezett mérkőzésen, és reméljük vasárnap is a legjobb formájukat mutatják majd a fiúk! A legutóbbi találkozójuk gólzáporosra sikerült, a Martonvásárt győzték le nagy arányban hazai pályán, ebből erőt merítve szállhatnak harcba az újabb két pontért és a dobogós célokért. Legyünk minél többen, szurkoljunk együtt a fiúknak!

Emberovics Milán:A Dunaharaszti elleni mérkőzéseknek mindig megvan a maguk pikantériája, sosincs könnyű dolgunk, hiszen egy küzdős ellenfélről beszélünk, aki az utolsó percekig hisz a győzelemben. Ebből kifolyólag fokozottan fontos, hogy koncentrációnkat a mérkőzés hatvan percére ki tudjuk terjeszteni, és ne hagyjuk magunkat kizökkenteni a saját játékunkból.”

Bona Gergő: “A céljaink megvalósítása érdekében mindenképpen itthon kell tartanunk a 2 pontot. Ehhez minden tudásunkat és erényünket megpróbáljuk megmutatni a pályán. Mindent megfogunk tenni!”

Program

2022.04.03., 18:00 | Laurencz László Sportcsarnok, Csepel

Férfi felnőtt NBII déli csoport, 17. forduló

Csepel DSE – Dunaharaszti MTK

Hajrá fiúk, hajrá Csepel! #csakaXXI