FÉRFI FELNŐTT: A Kistext csapatát fogadjuk hazai pályán!

A mai napon a Kistext egyesületével csap össze férfi felnőtt csapatunk. A két társaság eddig még nem találkozott egymással, hiszen a Horváth Attila vezette csapatnak ez az első éve a harmadosztályban. Tavaly még a Budapest I. osztályban szerepeltek, és ugyan vezették a bajnokságot, mivel a szövetség a vírushelyzet miatt nem hirdetett sehol győztest, nekik is sokáig kérdéses volt, hogy indulhatnak-e idén az NBII-ben. Azonban az a tény, hogy tavaly még a Budapest bajnokságban szerepeltek, senkit ne tévesszen meg, nagyon erős kerettel rendelkezik az ellenfelünk. Az előző héten egyik csapatnak se sikerült a legjobban a kezdés. Bár míg a mi fiaink kikaptak Üllőn, addig a Kistext döntetlent játszott a Dabassal, tehát ők már megszerezték első pontjaikat a bajnokságban. Reméljük a mai napon mi is elkezdjük a pontgyűjtést, és sikerül itthon tartani a két pontot. A találkozó előtt Bona Gergő vezetőedző, és idén igazolt játékosunk, Tengely Bálint nyilatkozott:

Bona Gergő: “Nagyon várjuk a hazai bemutatkozást. Tudjuk, hogy ellenfelünk annak ellenére, hogy most ugyan újoncnak számít NB II-ben, egy összeszokott társaság, akik régebben ezen a szinten is komoly sikereket értek el együtt. Mi egész héten azon dolgozunk, hogy játékunk tovább fejlődjön, és mindent megteszünk majd a pályán.”

Tengely Bálint: “Szombaton a Kistext SKFT csapatát fogadjuk, mely a tavalyi szezon során a Budapest Bajnokságban szerepelt. Ez azonban ne tévesszen meg senkit, jóval erősebb szintet képviselnek. Bízom benne, hogy az előző heti fiaskón túl tudunk lépni, és az eddig elvégezett edzésmunka a hétvégén megtérül. Színvonalas, kemény és szoros mérkőzésre számítok, azonban egyértelműen 2 pont megszerzése végett lépünk pályára, hazai környezetben ez nem is kérdéses.”

A fiúk nagyon számítanak a nézőkre, szóval töltsük meg a csarnokot ma 18 órakor és szurkoljunk együtt nekik!

Hajrá Csepel!