FÉRFI FELNŐTT: A Százhalombattát fogadjuk szombaton!

A hétvégén ismét hazai környezetben lép pályára a felnőtt férfi csapatunk. Az előző heti vereség után már nagyon győzelemre éhesek a srácok. Szeretnék megmutatni, hogy velük is komolyan kell számolnia azoknak, akik hozzánk látogatnak. Az ellenfelük a Százhalombattai KE lesz, akik eddig veretlenül, csak a gyengébb gólarányuknak köszönhetően, a második helyen állnak a tabellán. Nem lesz egyszerű mérkőzés, de a fiúk tavaly már bebizonyították, hogy képesek megverni a Battát, méghozzá nem is kevéssel, hét góllal! Most is arra a tűzre és lendületre lesz szükségük, mint akkor és természetesen a csepeli közönség biztatására. A mérkőzésről Bona Gergő és Tóth Máté nyilatkozott:

Bona Gergő: “A múlt héten a Kistext ellen már végre összeállt a védekezésünk, ezt jól mutatta a 18 kapott gól. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy hátul nincs miben fejlődni, de próbálunk az előre játékban is eredményesebbek lenni. Úgy gondolom ehhez elsősorban fejben kell bizonyos dolgokat helyre tenni és a kulcsszituációkban higgadtabban dönteni. Illetve egy két játékos formajavulására is szükség lenne, hogy játékunkban újfent előre tudjunk lépni, hiszen a Százhalombatta a bajnokság egyik esélyese. Az ifjúsági csapatunk eddig két magabiztos győzelmet aratott, előzetesen úgy gondoljuk a vasárnapi mérkőzés lesz az első komoly erőpróba. Ha a fegyelmezett, jól szervezett és gyors játékunkat tudjuk hozni, bízom benne, hogy mindkét mérkőzésen itthon tudjuk tartani a két pontot! “

Tóth Máté: “Hétvégén a Százhalombatta együttese jön hozzánk. Úgy gondolom, hogy aki hazai pályán akar minket megverni annak meg kell azért szenvedni, hogy elvigye tőlünk a 2 pontot. Célunk egyértelműen az, hogy nyerjünk itthon. Sajnálatos módon az utóbbi két mérkőzésen nem sikerült pontot szereznünk, de ha épp a Batta csapatától tudnánk elvenni a 2 pontot, akkor az egy olyan plusz löketet adhatna a csapatnak, ami átlendíthet minket a nehézségeken. A héten ugyan úgy készültünk mint a megelőző heteken, nem gondolom, hogy az ellenfelet be kell mutatni, elég megnézni az előző meccseiket. De ha a saját játékunkat játsszuk, és magunkkal fogunk foglalkozni, akkor bízom benne, hogy a mérkőzés végén mosollyal a szánkon fogunk lejönni a pályáról.”

Az érdeklődőket várjuk most is szombaton, 18:00-kor a Laurencz László Sportcsarnokba! Legyen teltház, és szurkoljunk együtt a fiúknak!

Az fiú ifjúsági csapatunk mérkőzésére is várunk mindenkit! Ők vasárnap játszanak 16:00-kor, szintén a Laurencz csarnokban.

Hajrá Csepel!