FÉRFI FELNŐTT BEHARANGOZÓ: Üllőre utaznak a fiúk szombaton!

Szombaton Üllőn lép pályára férfi felnőtt csapatunk. A fiúk számára nagyon fontos találkozók jönnek így a szezon utolsó felében, minden erejükre és elszántságukra szükségük van ahhoz, hogy a céljaikat elérjék, amihez minden lehetőségük adott. Jelenleg a tabella második helyén állnak, egy ponttal a Tököl előtt és az lenne a legideálisabb, ha ez a távolság csak nőne a következő fordulók során. A mostani ellenfelünk a középmezőny végén helyezkedik el. A reális erőviszonyok csepeli győzelmet jósolnak, de az Üllő szinte minden csapattal szoros mérkőzéseket játszik, így ez óvatosságra intheti a csapatot, nem szabad elbízniuk magukat. Reméljük sikerül a saját játékukkal felülkerekedni az üllői csapaton és a végén a csepeliek győzelmének örülhetünk. Hajrá fiúk!

A mérkőzés előtt Berzéky Bence és Bona Gergő nyilatkozott.

Berzéky Bence:Hétvégen egy igen erős és masszív felépítésű játékosokból álló csapathoz látogatunk. Úgy gondolom, hogy a csapat tovább viszi azt az elszántságot és küzdőszellemet, amit az előző hétvégén mutattunk meg a pályán. Viszont kevesebb figyelmetlenséggel kell játszanunk hogy elhozzuk a 2 pontot. Ha a saját játékunkat játszuk és nem vesszük fel az ellenfél tempóját és játékstílusát, akkor nem kérdés hogy ki nyeri a meccset szombaton.”

Bona Gergő: “Elérkeztünk a szezon hajrájába és örömmel konstatálhatjuk, hogy több szempontból is van miért küzdenünk. Nehéz mérkőzések várnak ránk, de minden találkozón motiváltan és teljes erőbedobással fogunk küzdeni, hogy minél több ponttal tudjuk befejezni a bajnokságot. Csak ez lebeg most a szemünk előtt!”

Program

2022.04.09., 18:00 | Üllő, Városi Sportcsarnok

Férfi felnőtt NBII déli csoport, 18. forduló

Üllői KSE – Csepel DSE

Hajrá fiúk, hajrá Csepel! #csakaXXI