FÉRFI FELNŐTT NBII: Az újonc Martonvásárhoz látogat a csapat!

Az előző heti bravúros hazai mérkőzés után most Martonvásárra látogat férfi felnőtt csapatunk! Az ellenfél a Fejér megyei bajnokságot megnyerve jutott fel idén az NBII-be, aminek tempóját az előző fordulók alapján még mindig szokják. Jelenleg a tabella utolsó helyén állnak nyert mérkőzés nélkül. A mi fiaink a bajnokság 8. helyét foglalják el jelenleg, de az utolsó mérkőzésükön megmutatták, hogy sokkal több van bennük ennél. Reméljük a csepeli henger a Martonvásáriak ellen is beindul majd!

A mérkőzés előtt Bona Gergőt és a csapat beállóját, Tóth Ambrust kérdeztük.

Bona Gergő: “Az újonc Martonvásár csapatához utazunk. Mindenképpen arra fogunk törekedni, hogy a saját játékunkat játsszuk, tehát nagy tempót fogunk diktálni. Szeretnénk mindenképpen 2 ponttal gazdagodni, ennek érdekében dolgoztunk egész héten.”

Tóth Ambrus: “Hétvégén a Martonvásári KSE csapatához látogatunk. Korábban még nem találkoztunk egymással. Egy jó iramú mérkőzésre számítok, ahol a védekezés mellett a helyzetkihasználás is fontos szerepet fog játszani. A múlt heti győzelem sokat lendített a csapat hangulatán, így jó kedvvel készülünk a vasárnapi meccsre. “

Program

Férfi NBII Déli csoport, 5. forduló | Martonvásári KSE – Csepel DSE

2021.10.24. 16:00, Tóth Iván Sportcsarnok, Martonvásár

Hajrá fiúk, hajrá Csepel! 💙❤️ #csakaXXI