FÉRFI FELNŐTT NBII: Hazai pályán fogadjuk az Üllő csapatát!

Férfi felnőtt csapatunk két idegenbeli mérkőzés után most újra hazai környezetben lép pályára, az Üllő csapatát fogadják a Laurencz csarnokban vasárnap 16 órakor! A fiúk nagyon jó formában várják a találkozót, legutóbbi két mérkőzésüket viszonylag simán nyerték és jelenleg a tabella harmadik helyén állnak. Az Üllő a hetedik helyen van három győzelemmel és három vereséggel. A hatodik fordulóban szoros meccsen, mindössze két góllal kaptak ki az ALBA-MÁV gárdájától, előtte pedig egy góllal nyerni tudtak Kecskeméten. Nem ígérkezik könnyű mérkőzésnek, de a srácok mindent meg fognak tenni, hogy a hazai közönség előtt elhozzák a két pontot.

Bona Gergő: “Jó formát mutattunk az elmúlt találkozókon és nem lehet más a célunk hazai közönség előtt, mint hogy folytassuk a pontgyűjtést. Ehhez koncentrált és gyors játékra van szükség, hiszen az Üllő csapata mindig veszélyes. Reméljük sokan látogatnak ki a mérkőzésre és buzdítják majd a srácokat!”

Kuncz Márk: “Magamtól egy kiegyensúlyozott játékot várok, remélhetőleg már az erőnlétem is jobb állapotban lesz, mint a hétközi Fradi meccsen, hiszen betegségből tértem vissza. Sajnos a csapaton belül néhány problémába ütköztünk, főként az edzőnk nincs megelégedve az elmúlt hetekben végzett munkánkkal, amit mi játékosok végzünk, de szerencsére meg tudtuk beszélni és mindenkiben szerintem óriási akarat és bizonyítási vágy lesz az edzőnk felé és egymás felé is. Úgy gondolom, holnap kötelező a győzelem az Üllő ellen ráadásul hazai pályán.”

Program

Férfi NBII Déli csoport, 7. forduló | Csepel DSE –  Üllői VKSK SE

2021.11.14. 16:00, Laurencz László Sportcsarnok, Csepel

Hajrá fiúk, hajrá Csepel! 💙❤️ #csakaXXI