FÉRFI FELNŐTT NBII: Igazi rangadó következik a Dunaharaszti otthonában!

Az előző héti könnyed győzelem után most egy igazi  rangadó vár felnőtt férfi csapatunkra, a közvetlen rivális Dunaharaszti MTK otthonába látogatnak szombaton! Az ellenfelünk egy ponttal előzi meg csapatunkat a tabellán, eddig összesen 7 pontot szereztek a bajnokságban, míg a mi csapatunk 6-ot. Így a bajnokság elején még nehéz erősorrendet felállítani, sok meglepetés eredmény születik hétről-hétre, ami azonban biztos, hogy csapatunk magabiztosan és lendülettel várja a találkozót, aminek a végén reméljük a két pontot is elhozzák Dunaharasztiból! A mérkőzés előtt Bona Gergőt és Balogh Somát kérdeztük.

Bona Gergő: “Igazi rangadót játszunk a hétvégén a Dunaharaszti otthonában. Ellenfelünk rutinos játékosokból álló, tapasztalt csapat. Tudásunk legjavát kell nyújtanunk, ha megszeretnénk nehezíteni dolgukat és hát mi más céllal is utazhatnánk hozzájuk, mint hogy megpróbáljunk a lehető legjobban játszani!”

Balogh Soma: “A hétvégén Dunaharasztival játszunk idegenben, ahol kelleni fog a szurkolók biztatása. Az előző szezonból ismerjük őket, szóval kiélezett meccsre számítunk. A 2 pont elhozása lesz a feladatunk az év végi cél teljesítéséhez, de ehhez a gyors és pontos játékunkat minimális hibával kell kiviteleznünk.”

Program

Férfi NBII Déli csoport, 6. forduló | Dunaharaszti MTK – Csepel DSE

2021.10.30. 18:00, Dunaharaszti Sportcsarnok

Hajrá fiúk, hajrá Csepel! 💙❤️ #csakaXXI