FÉRFI FELNŐTT NBII: Papíron könnyű mérkőzéssel zárnak a fiúk hazai pályán!

Az év utolsó fordulójában a tabellán 11. helyen álló Bugyi SE-t fogadja felnőtt férfi csapatunk a Laurencz László Sportcsarnokban, vasárnap 16 órakor! Csapatunk az előző héten kikapott a tabellát toronymagasan vezető Mizse KC-tól, de amennyiben a hétvégén hazai győzelem születik, biztosan dobogós helyezéssel mennek szünetre a fiúk! Az év utolsó mérkőzésére mindenkit szeretettel várunk! Szurkoljunk együtt a fiúknak! Hajrá Csepel!

Bona Gergő: “Az őszi szezon utolsó találkozóján arra készülünk, hogy bebiztosítsuk a 2 pont megszerzésével a helyünket az élmezőnyben. Ennek érdekében koncentráltan és nagyon komolyan készülünk a mérkőzésre és jó játékkal szeretnénk meghálálni majd a kilátogató szurkolóinknak, hogy végig mellettünk álltak az ősz folyamán.”

Berzéky Bence: “Én személy szerint egy gyors és pörgős meccsre számítok. Mint minden meccsen ezen is az lesz a cél, hogy a lehető legpontosabban és a leggyorsabban játszuk a játékunkat, és ne engedjük az ellenfelet levegőhöz jutni. Az ellenfélről nem sokat tudunk mivel ez az első évük NBII-ben, így meglepetés lesz nekünk, hogy milyen játékerőt fognak majd képviselni. Szerintem egy jó fél szezonon vagyunk túl annak ellenére, hogy az elején volt két meccs amit nem tudtunk hozni de az, hogy a dobogón lehetünk az egy nagyon szép eredmény. A hangulat a csapatban eszméletlen jó, és minden percét élvezem annak, hogy itt játszhatok ilyen csapattársak, edzők és körülmények között. Magamtól egy határozott es pontos játékot várok amivel tudom segíteni a csapatot és minden erőmmel azon leszek, hogy azt csináljam amit az edző kér.”

Program

NBII Férfi felnőtt bajnokság, 11. forduló
Csepel DSE – Bugyi SE
2021.12.12. (vasárnap) 16:00
A mérkőzés ingyenesen megtekinthető
Helyszín: Laurencz László Sportcsarnok, Csepel
A 264/2021. (V.21.) Kormányrendelet értelmében 18 év felett csak érvényes védettségi igazolvánnyal (az applikáció is elfogadott) rendelkező szurkolókat tudunk majd beengedni a csarnokba! Védettségivel nem rendelkező 18 év alattiak nagykorú kíséretében jöhetnek be a mérkőzésekre! A maszk használata a csarnok területén kötelező!
Hajrá Csepel! #csakaXXI