FÉRFI FELNŐTT: Szigetszentmiklósra látogatnak szombaton a fiúk!

A hétvégén egyedül férfi felnőtt csapatunk lép pályára, méghozzá Szigetszentmiklóson! A fiúk az őszi mérkőzésen egy góllal nyertek a Laurencz csarnokban, így biztos izgalmas összecsapás elé nézünk holnap is!

2021.03.27. 12:00 Szigetszentmiklósi KSK – Csepel DSE, Szigetszentmiklós Városi Sportcsarnok

A találkozóról Kalmár Balázst, a felnőtt csapat kapitányát kérdeztük:

“A holnapi Szigetszentmiklós elleni találkozón egy újabb kemény mérkőzésre számítok, hiszen náluk többen is visszajátszanak az NB1/B-s csapatukból, valamint biztosan szeretnének visszavágni az őszi 1 gólos vereségért. Nehéz hetek állnak mögöttünk, hiszen mindhárom idegenbeli meccsünket elveszítettük idén, ami a csapatot megviseli. Ugyanakkor az edzéseken keményen dolgozunk azért, hogy kijavítsuk a hibáinkat, a rossz berögződéseinket. Hosszú még az út előttünk, de úgy gondolom, hogy ez a hétvége megfelelő lehet arra, hogy megtegyük az első lépéseket és újra elinduljunk a helyes úton, mely során tudatosabb, gyorsabb és eredményesebb játékunkkal több győzelmet érhetünk el! Mindenképpen győzni megyünk szombaton, de én legfőképpen az akaratot szeretném látni, hogy küzdünk azért, hogy jobb játékosokká váljunk!”

A mérkőzést mi sajnos élőben nem tudjuk közvetíteni, de amennyiben az ellenfelünk ezt megteszi, mindenképpen meg fogjuk osztani a Csepel DSE facebook oldalán!

Hajrá fiúk, hajrá Csepel! #csakaXXI