FÉRFI FELNŐTT&IFI: Dupla győzelem a hétvégén!

Szombaton a felnőtt férfiak, míg vasárnap az ifjúsági férfi csapat lépett pályára hazai környezetben, immáron sajnos nézők nélkül. Mindkét csapat magabiztos győzelmet aratott.

Csepel DSE – Cunder TU Kézisuli  35-24 (19-13)

Kezdő: Györki – Tótfalusi (2), Berzéky (7), Kaposvári (7), Kalmár (6), Kuncz (3), Emberovics (3)

Csere:  Veszprémi –  Balogh (2), Kanyik, Tóth A. (1), Csepregi, Sárácz, Puskás (1), Tengely (3)

A felnőttek a Cunder TU Kézisuli csapatát fogadták. Három hét kihagyás után léptek újra pályára a fiúk a gyengébb játékerőt képviselő székesfehérvári csapat ellen, ahol szinte kötelező volt a két pont megszerzése. Ennek megfelelően csapatunk végig kézben tartotta a mérkőzést. A félidőre már hét gólos különbség alakult ki, ami a végére 11 gólra nőtt. Ezzel a két pont mellett a gólarányt is növelni tudták a fiúk, így a csapat feljött a tabella második helyére!

Bona Gergő: “Alig vártuk már a mérkőzést, és ugyan jó néhányan hiányoztak keretünkből, mégis magabiztos győzelmet arattunk. Végig a mi akaratunk érvényesült, nagy tempót diktáltunk. Elégedett vagyok a játékunkkal, főleg ha a körülményeket is figyelembe vesszük!”

Csepel DSE – Mizse KC 39-32 (25-16)

Kezdő: Györki – Tótfalusi (12), Berzéky (11), Balogh (7), Tóth (2), Kuncz (1), Kanyik (4)

Csere: Pauer, Skorka, Horváth, Márkus B., Sárácz (1), Páva, Márkus G. (1)

Az ifik is esélyesként léphettek pályára vasárnap 16 órakor a Laurencz csarnokban. A Mizse KC csapatát fogadták, akik a tabellán utolsó előttiként, még pont nélkül állnak a bajnokságban, míg a mi fiaink veretlenül az első helyen! A győzelem egy percig sem volt kérdéses, igaz az elején még fej-fej mellett haladtak a csapatok, amit aztán egy 20 perces meneteléssel sikerült a javunkra fordítani. A félidőben kilenc góllal vezettünk, ami a végére hét gólra csökkent, de a két pont a zsákban, és a tabellát még mindig magabiztosan vezetjük.

Bona Gergő: “8-8-ig szoros volt a mérkőzés, utána olyan 20 percet produkáltunk, ami egy osztállyal feljebb is tökéletesen megállná a helyét. 18-8-ra hoztuk ezt a periódust, hihetetlen tempót diktáltunk. A második félidőben érthetően kissé visszaestünk, de a győzelmünk nem forgott veszélyben!” 

Gratulálunk a csapatoknak és Bona Gergő vezetőedzőnek!

Hajrá Csepel!