Fontos információk

-Egyesületünk szeptembertől szeretne csapatokat indítani a gyermekbajnokságban. Ennek elengedhetetlen feltétele, hogy a nevezett versenyzők egyesületünk igazolt sportolói legyenek. Az igazolás elkészítéséhez szükséges 2 db fénykép a sportolóról és a születési anyakönyvi kivonatának másolata. Kérjük, hogy a fent említett iratokat azon sportolóink, akik sportszerződéssel rendelkeznek, de még nem igazolt versenyzőink, június 15-ig az edzőkhöz, vagy egyesületünk bármelyik vezetőjéhez juttassák el!

 

-A nyári szünet előtti utolsó edzés Erika néni csoportjának 2011. június 22-én, a többieknek 23-án lesz. Az őszi felkészülés augusztus 1-én kezdődik. Az edzések időpontjairól és helyszíneiről mindenkinek küldünk értesítést, ill. a honlapon minden információ megtalálható lesz.

 

-Edzőtábor Erika néni csoportjának 2011.augusztus 15-19. Gróf Széchenyi István Általános Iskola, Laci bácsi csoportjának 2011. augusztus 15-21. Szarvas. Aki edzőtáborba jön, hozzon magával egy három napnál nem régebbi orvosi igazolást arról, hogy mehet közösségbe!

 

-Az edzőtábor utolsó részletét (Erika néni csoportja 2 500 Ft, Laci bácsi csoportja 12 000 Ft) a júniusi sportszolgáltatási díjjal egy időben, legkésőbb június 15-ig legyenek szívesek befizetni!   

 

-Július hónapra nem kell sportszolgáltatási díjat fizetni, viszont szeretnénk azzal a kéréssel fordulni Önökhöz, hogy aki megteheti, a júliusi sportszolgáltatási díj befizetésével támogassa sportolóinkat! Lehet fizetni átutalással, ill. a júniusi, vagy majd az augusztusi sportszolgáltatási díjjal együtt. Elkerülendő minden kellemetlenséget, a befizetők nevei teljes titoktartásban maradnak. Senkinek semmilyen előnye, vagy hátránya nem származik abból, ha támogat bennünket, ill. ha nem. A támogatások kizárólag sportolóink érdekében, sportolási lehetőségeik javítására lesznek felhasználva.

 

Budapest, 2011. június 7.