IV. CSDSE családi nap

Tisztelt Szülők és Sportolóink!

 

Köszönjük szépen sportolóinknak és hozzátartozóiknak, hogy részvételükkel megtisztelték negyedik családi napi rendezvényünket!

Reméljük mindenki jól érezte magát, hiszen volt lehetőség beszélgetésre, játékos vetélkedésre, ill. strandkézilabda játékra is!

Nagy öröm számunkra, hogy idén már négy csapatunk lett dobogós helyezett a 2013-2014. évi bajnokságokban és a további induló csapataink is nagyszerű eredményeket értek el! Úgy gondoljuk, hogy a Családi nap méltó környezetet biztosított a díjak átadására, hiszen a szülők, barátok, ismerősök tapsviharának kíséretében nagyszerű érzés a díjak átvétele és átadása is. Itt mondanánk külön köszönetet Puja Pálnak, a Budapesti Kézilabda Szövetség főtitkárának, hogy elfogadta meghívásunkat, ill. a díjátadáson aktív szerepet is vállalt!

Köszönjük a szülőknek, hogy ismét felvállalták a helyszíni bográcsozás minden terhét, hogy finomabbnál finomabb süteményeket készítettek és azt, hogy ismét rengeteg papírt hoztak, amivel támogatták egyesületünk működését!

Jövőre újra találkozunk!

Az eseményről készült képeket honlapunkon “https://csepeldse.hu/kep-galeria/2014-06-15-iv-csdse-csaladi-nap.php” megtekinthetik.

 

 

Budapest, 2014. június 18.

 

Köszönettel:

Csepel DSE