IV. Csepel DSE Utánpótlás Kézilabda Torna

2015. szeptember 5-6-e között, immár negyedik alkalommal rendeztük meg a Csepel DSE Utánpótlás Kézilabda Tornát. Az eseményen négy korosztályban (U14 fiú, U13 leány, U12 fiú, U11 leány) 16 csapat küzdött az éremkért és a győzteseknek járó kupákért. A torna programjába sikerült beillesztenünk egy-egy U10 leány, ill. U10 fiú korosztályos fiú bemutató mérkőzést is, ahol az eredmény helyett, a sportággal való ismerkedés volt a cél. A két nap alatt közel 300 sportoló lépet pályára és mutatta meg tudását a szép számban kilátogató nézőseregnek. Biztosak vagyunk benne, hogy mindenki sok tapasztalattal és rengeteg pozitív élménnyel távozott!
Köszönjük a résztvevő csapatoknak és vezetőiknek, hogy elfogadták meghívásunkat, a szurkolóiknak pedig a lelkes és sportszerű buzdítást!
Külön köszönjük egyesületünk sportolóinak a szervezésben nyújtott segítséget, ill. azt a felemelő érzést, amit azzal okoztak nekünk, hogy a két nap során rengetegen végig jelen voltak és mint egy nagy család, folyamatosan bíztatták egymást!

A tornáról készült képeket a (https://csepeldse.hu/kepgaleria/2015-09-05-06-iv-csepel-dse-utanpotlas-kezilabda-torna/) oldalon, a mérkőzés eredményeit pedig a (https://csepeldse.hu/merkozesek/2015-2016-evad-merkozesei/) oldalon a csapatoknál megtekinthetik.

Budapest, 2015. szeptember 7.

Üdvözlettel:

Csepel DSE