JÁRVÁNYÜGYI INTÉZKEDÉSEK: Mérkőzés látogatás információk!

Kedves Szurkolóink

A hatályos járványügyi szabályok értelmében csak minden 3. széken ülhet ember a sportrendezvényeken. Az ülőhelyek kapacitása miatt nekünk is határok közé kell szorítanunk, hogy hány embert engedünk be a mérkőzéseinkre. Az előírások betartása mellett, a Laurencz László Sportcsarnokban a nézőtéren egy időben 90 szurkoló foglalhat helyet. A klub vezetősége úgy döntött, hogy előzetes regisztráció alapján 60 főt, a helyszínen érkezési sorrendben még további 30 főt tudunk fogadni.

A regisztrációs felület 60 regisztrációt enged meg, kérjük, hogy egy ember csak egyszer regisztráljon! A regisztráció során nevet, illetve személyi igazolvány számot kérünk. Utóbbit a helyszínen be is kell mutatni, azzal tudja majd mindenki átvenni a karszalagot. Amennyiben egy ember kétszer regisztrál ugyanazon a néven, ugyanazzal a számmal, az egyik regisztrációt törölni fogjuk! Elkérjük továbbá az e-mail címét, hogy amennyiben változás lépne fel a rendezésben, tudjuk értesíteni! A sportolóknak és a hivatalos személyeknek természetesen nem kell regisztrálniuk! Kérjük amennyiben az előzetes regisztráció ellenére nem tud eljönni a mérkőzésre, mindenképpen értesítsen minket a csepeldse.marketing@gmail.com e-mail címen!

A szombati felnőtt női mérkőzésre a regisztrációs űrlap itt érhető el >> MÉRKŐZÉS REGISZTRÁCIÓ <<

Mérkőzés információk:

Női felnőtt mérkőzés, Csepel DSE – Alba Fehérvár KC U22, NBII női felnőtt bajnokság déli csoport
Időpont: 2020.11.07., 16:00
Helyszín: 1213 Budapest, Simon Bolivár stny. 4-8., Laurencz László Sportcsarnok

A vasárnapi leány ifi mérkőzésre a regisztrációs űrlap itt érhető el >> MÉRKŐZÉS REGISZTRÁCIÓ <<

Mérkőzés információk:

Női ifjúsági mérkőzés, Csepel DSE – Kecskeméti NKSE, I.osztályú leány ifjúsági bajnokság
Időpont: 2020.11.08., 14:00
Helyszín: 1213 Budapest, Simon Bolivár stny. 4-8., Laurencz László Sportcsarnok

A csarnok területén a rendezvény teljes időtartama alatt kötelező a maszk viselése. A mérkőzés megtekintése kizárólag ülve, a kijelölt helyekről történhet. Mivel a szabályok be nem tartása komoly büntetést vonhat maga után, csak azok megjelenésére számítunk, akik a korlátozó intézkedéseket elfogadják és betartják!

Köszönjük az együttműködést! Most a legfontosabb, hogy vigyázzunk egymásra és magunkra!

Hajrá Csepel!