Köszönet

Tisztelt Szülők és Sportolóink!

Nagy örömmel tölt el bennünket az a tudat, hogy fél év alatt sikerült lerakni egy jól működő kézilabda egyesület alapjait. Ehhez a sikerhez a befektetett munkán túl, támogatóink aktív közreműködése is elengedhetetlenül fontos volt. A támogatóink szó alatt nemcsak szponzorainkat értjük, hanem mindazokat, akik kivették a részüket a közös munkából. Volt, aki anyagilag támogatott bennünket, mások buzdítottak, gyermekeket fuvaroztak, ill. az általunk támasztott feltételeket betartva biztosították gyermekeiknek a sportolás lehetőségét. Szeretnénk mindenkinek köszönetet mondani és a köszönet mellet reményünknek adni hangot, hogy ez a közös munka még sokáig folytatódik! Nem feledkezhetünk el edzőinkről, akik véleményünk szerint meghálálták a beléjük fektetett bizalmat és minden tekintetben tökéletes választásnak bizonyultak! Laci bácsi igazolta, hogy a megkérdőjelezhetetlen szakmai tudásán kívül, nagyszerűen megérti magát a fiatalabb korosztállyal is. Ha Erika nénit egy szóval kellene jellemeznünk, a pótolhatatlan kifejezés lenne a legalkalmasabb. A kiváló szakmai munkán túl, csapatával a sporton kívül saját személyét is sikerült rajongásig megszerettetnie. Dóra néni egy picit később kapcsolódott be a közös munkába, de ez a rövidebb idő is elegendő volt ahhoz, hogy bizonyítsa, róla is csak felsőfokban beszélhetünk. Végül, de nem utolsó sorban említenénk elnökünket, Lízer Laci bácsit, aki vezetői teendőin kívül, ha szükség volt rá, mindig szakított időt egy-egy edzés szakszerű levezénylésére is. Külön szeretnénk köszönetet mondani azoknak, az általunk kiemelten fontos személyeknek, akik a nehéz pillanatokban is tartották bennünk az erőt és szó nélkül tűrték, hogy az elmúlt fél év során néha csak aludni jártunk haza!

 Köszönjük azt a rengeteg pozitív élményt, amivel egyesületünk működése során gazdagabbak lettünk és csak remélni tudjuk, hogy a közösségünkhöz tartozás okozott és a jövőben még többször okoz majd örömöt másoknak is!

 A kézilabda mentes időszakra mindenkinek kellemes pihenést kívánunk! Vigyázzanak magukra, a tornacipőiket pedig nem kell a legsötétebb sarkokba dugni, hiszen ha kóros mozgás hiányban szenvednének a lurkók, egy-egy futás erejéig még lehet, hogy szükség lesz rájuk.