Lány U14: Egy vereség és egy győzelem az utolsó fordulóban!

A hétvégén játszotta le U14-es lány csapatunk a bajnokság utolsó fordulóját, ahol a csoport győztes ASI DSE és a valamivel gyengébb teljesítményt bemutató NOVA Kézisuli volt a lányok ellenfelei.

Csepel DSE – Angyalföldi Sportiskola 11-30 (6-13)

Az első mérkőzésen nem sokáig volt kérdés ki lesz a mérkőzés győztese, az angyalföldi csapat hamar megmutatta miért vezetik a bajnokságot vesztett pont nélkül. Az 5. percben Bojta Sári góljával ugyan még ki tudott egyenlíteni a Csepel, de utána beindult a henger és a végén 11-30-ra nyert ellenfelünk. A mérkőzés legeredményesebb csepeli játékosa Lukács Kíra lett!

Nova Kézisuli – Csepel DSE 8-23 (5-12)

A második mérkőzésen aztán fordult a forgatókönyv. Itt már a csepeli lányok domináltak, a mérkőzés első percében megszerezték a vezetést, amit utána már ki se engedtek a kezeik közül a találkozó végéig. A csapat összes tagja betalált az ellenfél kapujába, igazi örömjátékkal zárták a lányok az alapszakaszt. Ezen a hétvégén lépett először pályára Nikodém Adrienn, aki még szeptemberi sérüléséből tért vissza most. További sérülésmentes, sikeres kézilabda pályafutást neki ezúton is.

A lányok az alsóházban folytatják a bajnokságot tavasszal. Gratulálunk a csapatnak és további sok sikert kívánunk nekik!

Hajrá Csepel! #csakaXXI