Látogatás a győri Audi Arénában

2014. december 4-én a 2004-2005-ös fiú csapatunk elutazott Győrbe, hogy megnézhessék az új győri Audi Arénában a Magyarország-Franciaország női válogatott mérkőzést.

Élményeiket edzőjük, Jánka Zsolt osztotta meg velünk. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy látogatásunkról a Nemzeti Sport december 5-i számában is említést tesznek! Az alábbiakban Zsolt írását olvashatják:

“December 4.-én ellátogattunk a győri Audi Arénába! Az előkészültek egy hirtelen ötlet alapján kezdődtek, és több lelkes szülő segítségével zajlottak! 

Az ötletgazda a Mirkó papa volt, de miközben a Fehérvári András intézte a buszt, a Bálint anyuka megvette a jegyeket! Itt meg kell említeni a Laurencz Laci bácsit is, mert telefonon szólt néhány szót az érdekünkben előzetesen, aminek később fontos szerepe volt! 

Fél 3-kor a CSAPAT felszállt a buszra és elindult a nagy élmény felé! Az első meglepetés a parkoló előtt ért bennünket, mikor jeleztem a rendfenntartóknak, hogy kik vagyunk, egyből a VIP parkolóba irányították a buszt! Átsétáltunk a csarnok bejáratához, ahol külön kapun (a rendet és szabályokat maximálisan betartva) mehettünk be! A srácok hamar “belakták” az arénát és a meccsig hátralévő időt élményekkel teli dobozba zárták! A meccs maga nem volt túl színvonalas, ám a szünetet azzá tettük! Megmutattam a srácoknak a tőlünk 3 sorral arrébb ülő orosz válogatottat és hamarosan már villogtak is a vakuk! Sőt a bátrabbak be is ültek a lányok közé! 

A meccs vége előtt 3 perccel átsétáltunk a játékoskijáróhoz, ahol már várt bennünket Gábor a műszakiak vezetője, és szólt, hogy már intézkedett, innentől ő kalauzol bennünket! Bevitt minket a küzdőtérre, ahol már várt bennünket a Nemzeti Sport fotósa és szólt, hogy készíteni fog a válogatott és a Csepel DSE játékosairól egy közös képet!  Ezután felmehettünk a pályára és míg a srácok  testközelből figyelhették a magyar és a francia csajok levezetését és nyújtását, nekem alkalmam volt beszélgetni a Köstner Vilmossal, illetve bele pillantani a Német András statisztikai lapjába! Kaptam szakmai elemzést is! Ezután jött a nap csúcspontja a fotózás! Majd a beszélgetés a játékossal! A személyes ismeretség miatt egy-két embert hamar rá tudtunk venni pár kedves mondatra, vagy pacsira, innen pedig már egyenes volt az út a többiekhez! Begyűjtésre került több aláírás, néhány millió fénykép és páran szerintem nem fognak kezet mosni a következő két hétben! Ezt követte a “tárlatvezetés”! Az előbb említett Gábor ismét szárnyai alá vett bennünket és körbe vezette a bandát! Szinte mindent megtudtunk az új létesítményről! A méretét, a befogadó képességét, az építkezés menetét, sőt a levegő cserélő rendszerrel is megismerkedtünk! Benéztünk a “régi” csarnokba is, ami szintén megváltozott, és bejutottunk az “öltöző házba” is! Itt ismét fotózás, pacsizás, ismerkedés! Ezúttal a franciák (ismét), és a pom-pom lányok voltak “terítéken”! A franciák egyik kapusával még pár magyar szót is megtanítottak a fiúk, úgy mint: szia, sziasztok, köszönöm és szívesen! Rendelkezésünkre állt Pálinger Katalin is,és a nap csúcsa az lett volna, hogy bemehetünk a lányok öltözőjébe is! Erre azonban várnunk kellett volna legalább fél órát (pedig egyik sem menyasszony, hogy lassan öltözzön), így ez a programpont elmaradt, az apukák legnagyobb bánatára! Haza felé még egy-két kép készült, és nemsokkal 22 óra előtt rendben haza értünk! 

Köszönetünket tolmácsolom mindenkinek aki segített benne, hogy ez a kis “kaland” szuper legyen és a gyerkőcök tele élményekkel térjenek haza!”

Az eseményen készült képeket honlapunkon (https://csepeldse.hu/kep-galeria/latogatas-a-gyori-audi-arenaban.php) megtekinthetik.

Budapest, 2014. december 6.

Üdvözlettel:

                Csepel DSE