LEÁNY SERDÜLŐ: Győzelem a Fradi otthonában!

Serdülő lányaink több mint két hónap után léptek újra pályára tét mérkőzésen. A Fradi otthonába látogattak, ahol nyárról már sikerült szép emlékeket begyűjteni, amikor a csepeli lányok megnyerték az I. Albert kupát.

Ferencvárosi TC II. – Csepel DSE 22-28 (11-18)

Kezdő: Lakatos Szintia – Farkas Flóra 3, Csányi Lili 5, Kostyalik Vivien 2, Pallagi Rebeka 4, Rippel Tamara 4,, Pokrivtsák Bettina 7,

Cserék: Morovián Aida – Horváth Dóra, Szűcs Nóra, Megyeri Anna, Györki Zsuzsanna, Lakics Luca, Szabó Antónia 1

Kiállítás: 4 perc ill. 8 perc

Hétméteres: 3/2 ill. 6/4

Meggyes Rita:Több mint két hónapos tét nélküli mérkőzés éhség után, már nagyon vártuk a bajnoki rajtot. Nagyon fontos volt a jó kezdés, hogy ezzel megalapozzuk a bajnokság további kimenetelét. A tavaszi forduló még nehezebb lesz, mint az őszi, nem hibázhatunk, ha megszeretnénk nyerni a bajnokságot.

A lányok felfokozott hangulatban várták a mérkőzést. Látszott is a kezdésen, ugyanis már a hatodik percben mi vezetünk 2-5-re. Aztán védekezésben akadtak problémáink, felesleges, nem indokolt kilépésekkel, de még mindig tartottuk, és fokoztuk is az előnyünket, végig 6-7 gólos különbségen tartva az ellenfelünket. A félidei pihenőre 11-18-as állással mentünk.

A második félidőben már 8 gól is volt a két csapat között. Aztán a csapat lerohanásban hibázott egymás után többször is. Közben a csere játékosok is lehetőséget kaptak, így a végeredmény 22-28-ra módosult.

Összességében elégedett vagyok a látottakkal és bízom a folytatásban.”

A lányok a következő mérkőzésüket csütörtökön a Kazincbarcikai KSE ellen vívják! Reméljük onnan is két ponttal térnek haza!

Hajrá Csepel!