Megkezdődött a Laurencz László Sportcsarnok építése

A mai napon átadásra került az építési terület a kivitelezést végző Merkbau Kft. részére, ezzel hivatalosan is megkezdődött a Laurencz László Sportcsarnok építése. Egy hosszú előkészítő folyamat végére értünk, de biztosak vagyunk benne, hogy megérte a fáradságot! Reméljük sok csepeli gyermek és felnőtt leli majd örömét az épülő új létesítményben! Köszönjük az Alpiq Csepel Kft-nek, különösen Briglovics Gábor és Kovács Attila Úraknak a hét éves folyamatos támogatásukat, a Csepeli Önkormányzatnak, hogy az építkezéshez biztosította a telket, ill. a jelentős anyagi segítséget és nem utolsó sorban köszönet illeti a Csepel DSE összes sportolóját, edzőjét, a szülőket, hozzátartozókat, hiszen az ő munkájuk, eredményeik és támogatásuk nélkül, nem lett volna lehetőségünk egy ilyen jelentős beruházás elindításához!

Az építkezés tervezett befejezése 2019. december 31. Mivel a munkálatok néha a megszokottnál nagyobb zaj és-por terheléssel járhatnak, mindenkitől megértést és előre is elnézést kérünk! Bízunk benne, hogy az épülő csarnokban szerzett élmények kárpótolnak majd mindenkit ezekért a kis kellemetlenségekért!

Most azonban örüljünk közösen, hiszen hamarosan egy a XXI. század követelményeit mindenben kielégítő épület ad majd otthont a csepeli kézilabdának, megteremtve ezzel a további fejlődés lehetőségét!

Hajrá Csepel!!!

Budapest, 2018. október 1.

Csepel DSE