Megvédtük Pest megye junior leány bajnoki címünket!

A tavalyi évhez hasonlóan, ismét döntőt játszottunk a Pest megye junior bajnokságban. A 1997-99-es csapat által elhódított cím megvédéséért idén serdülő leányaink indultak harcba. Egész évben magabiztosan teljesítettek és nem volt ez másképp a döntőben sem! 2016. június 4-én, a dátumhoz kapcsolódó szomorú emlékek ellenére, leányaink nagy örömet okoztak szurkolóinknak és a Csepel DSE szimpatizánsoknak egyaránt! A Budaörsi Sportcsarnokban megrendezett döntőben a Vecsés csapata volt az ellenfelünk, akiket nagyszerű játékkal, végig irányítva a mérkőzést, 23:20-ra győztünk le. Leányaink teljesen megérdemelten emelhették magasba a bajnok csapatnak járó tálat és a 60 000 Ft-os vásárlási utalványt.

Ezúton gratulálunk sportolóinknak és mondunk köszönetet szurkolóinknak a fantasztikus buzdításért!

A Pest megye junior bajnokcsapat tagjai:

Balogh Fanni, Bálint Renáta, Benedek Réka, Dávid Viktória, Duka Viktória Beatrix, Fehér Laura, Filler Vivien, Geda Regina, Kajdácsi Kinga, Kanyik Boróka, Kerekes Dorina, Kerner Tünde, Klacsák Zsófia, Koós Virág, Lukács Vanessa, Nagy Kitti, Orbán Krisztina, Orbán Renáta, Palkó Alexandra, Pallagi Luca, Soltész Bernadett, Szabó Réka, Szalay Daniéla, Tótfalusi Anna

Csányi László és Jánka Zsolt edzők

A mérkőzésről készült képeket honlapunkon (https://csepeldse.hu/kepgaleria/2016-06-04-pest-megye-junior-leany-bajnoki-donto-csdse-vecses/) megtekinthetik.

Hajrá Csepel!

Budapest, 2016. június 5.

 

Üdvözlettel:

                Csepel DSE