Nagyszerű eredmények az V. Budapesti Kézilabda Fesztiválon

2014. augusztus 21-23-a között az 1997-1999-es ifjúsági és a 2000-2001-es serdülő leány csapatainkkal vettünk részt az V. Budapesti Kézilabda Fesztiválon. A kimerítő edzőtáborozást követően a játék felüdülést jelentett leányaink számára, ami a mérkőzéseken mutatott teljesítményükben tükröződött is.

A sorsolásnál Fortuna nem fogadta kegyeibe serdülő csapatunkat, hiszen a lényegesen erősebb csapatokat felvonultató csoportba kerültünk. Ennek ellenére Gálhidi Zsuzsa és Csányi László leányai derekasan küzdöttek, voltak nagyszerű egyéni teljesítmények és a mérkőzések egyes szakaszaiban már nagyszerű játékot is mutattunk. A csoportmérkőzéseket követően már nem tudtunk érmes helyért játszani, azonban az igen erős mezőnyben sikerült a hatodik helyet kiharcolnunk!

Másik csapatunk, a Bajczi Tünde által irányított ifjúsági leányok nagyszerű eredményt értek el, hiszen az örökös mumusnak számító Ferencváros csapatát kétszer is legyőzve, nagy örömünkre a második helyen zárták a tornát. A döntőben a KSI csapatával találkoztunk, ahol nagy küzdelemben a kézilabda akadémiás leányok kerültek ki győztesen. Az eredményhirdetésnél újabb öröm ért minket, ugyanis a torna legjobb kapusának csapatunk hálóőrét, Bordás Vandát választották. Reméljük ez hatalmas erőt ad Vandának a folytatáshoz!

Edzőinknek, sportolóinknak egyaránt gratulálunk a kiváló eredményekhez, ill. köszönjük a szép számban megjelent szülőknek, hozzátartozóknak, barátoknak a mindvégig sportszerű és nagyon lelkes buzdítást!

 

Hajrá Csepel!

 

Budapest, 2014. augusztus 24.

 

Üdvözlettel:

                Csepel DSE