NBI/B BEHARANGOZÓ: A Levendula Hotel Algyővel csapunk össze szombaton!

Ismét egy nehéz mérkőzés vár felnőtt női csapatunkra, a nagyon jó erőkből álló FKSE Algyő látogat a Laurencz csarnokba, szombaton 16 órakor. A szegedi egyesület tavaly a vesztett mérkőzés nélkül nyerte meg az NBII dél-keleti csoportját és egyenes ágon jutott fel az NBI/B-be, ahol nagyon szép eredményeket érnek el. Az előző fordulóban sikerült megszorongatniuk azt a Békéscsabát, amelyik jelenleg vezeti a csoport tabellát. A lányaink utolsó mérkőzésüket pont a Békéscsaba ellen jegyzik, ahol bár voltak jó pillanatok, de 17 góllal alulmaradtak. A küzdőszellem azonban mindig ott van a csapatban, és minden mérkőzésre úgy mennek fel a lányok, hogy 60 percig kiteszik a szívüket a pályára, amivel szerencsére eddig nem volt baj! A hétvégén a csapat ugyanezzel a küzdéssel fogja megköszönni a kilátogató nézők szurkolását! Várunk mindenkit a 16:00-kor kezdődő mérkőzésre és az utána lévő férfi felnőtt összecsapásra is!

Varga Márti:A Levendula Hotel Algyő csapatát fogadjuk a szombati mérkőzésen. A szegedi csapat az előző évben legjobb feljutóként szerzett jogot az NBI/B-s tagságra. Az ex-válogatott játékosok semlegesítése komoly védőfeladatunk lesz a mérkőzés során. Szeretnénk a saját támadójátékunk hibáit kijavítva, koncentráltan játszani a mérkőzés 60 percében végig.”

Kiss Gabriella: “Ezen a hétvégén szintén egy NBI/B-s újonccal mérhetjük össze a tudásunkat. A mérkőzésen szeretnénk majd az eddigi hibáinkat kijavítani és taktikailag próbálunk fegyelmezettebbek lenni. Óriási küzdelemre számítok a csapatomtól!”

Program:

Női NBI/B keleti csoport, 5.forduló | Csepel DSE – Levendula Hotel Algyő

2021.10.16. 16:00, Laurencz László Sportcsarnok, Csepel

Hajrá lányok, hajrá Csepel! 💙❤️ #csakaXXI