NBI/B BEHARANGOZÓ: Alsóházi rangadóra várunk mindenkit Szombaton a Gyáli Sportcsarnokba!

Nagyon fontos mérkőzés vár holnap felnőtt női csapatunkra! A céljaink eléréséhez mindenképpen szükség van a Tempo KSE ellen a két pont megszerzésére, ami nem lesz egyszerű feladat a csapat jelenlegi állapotában. Több játékos is hiányozni fog a szombati keretből sérülés, illetve betegség miatt. Azok azonban, akik ott lesznek mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy győztesen hagyják el a Gyáli Sportcsarnokot. MINDEN SZURKOLÓT KÉRÜNK, HOGY TÁMOGASSA A LÁNYOKAT A HELYSZÍNEN! Nagyon nagy szükség lesz mindenki hangjára!

A mérkőzés előtt a sérüléséből frissen felépülő Biszák Alettát, és a csapat vezetőedzőjét, Varga Mártit kérdeztük.

Biszák Aletta: “A következő meccs létfontosságú számunkra, a lányokkal mindent megteszünk, hogy a győzelem érdekében a lehető legfelkészültebben érkezzünk a Tempo otthonába. A mérkőzés első pillanatától kezdve koncentrálnunk kell és végig hinnünk a győzelemben, akkor hazahozhatjuk 2 pontot. A magam részéről kreatív és bátor játékkal szeretném a csapatot a győzelemhez segíteni.”

Varga Márti: “Betegségek, sérülések miatt jó néhány játékosomra továbbra sem számíthatok a hétvégi mérkőzésen. Fiataljainkkal elszántan fogunk harcolni minden egyes labdáért, ezt megígérhetem!”

PROGRAM
2022.02.05,18:00 | Gyál, Gyáli Sportcsarnok
Tempo KSE – Csepel DSE
A mérkőzés védettségi igazolvánnyal és maszkban megtekinthető a helyszínen!
Hajrá lányok, hajrá Csepel! #csakaXXI