NBI/B NŐI FELNŐTT: A mérkőzés végéig harcolni fogunk!

Vasárnap 16:00-kor kezdődik női felnőtt csapatunk számára a bajnokság, az Eszterházy SC csapata látogat a Laurencz csarnokba. Ellenfelünk tavaly az előkelő második helyen végzett, és saját bevallásuk szerint ezt idén sem szeretnék alább adni. Az a felkészülés során is látszott, hogy a mi lányainknak ez az időszak egyenlőre a tapasztalatszerzésről és a másodosztály ritmusának felvételéről szól, azonban abban mindenki biztos lehet, hogy nem mennek ki feltartott kézzel a pályára. Szeretnék megmutatni, hogy az a tűz, amivel kiharcolták az NBI/B-ben való indulást, még mindig megvan a csapatban, és ezzel meg tudják nehezíteni a hozzájuk látogató ellenfelek dolgát.

Varga Márta: “Mindenképpen egy nagyon harcos mérkőzést várok az első perctől a végéig. A fiatal csapatomnak ez lesz az első hazai másodosztályú mérkőzése, reméljük a szokásos remek hangulat lesz, és sokan kilátogatnak majd a csarnokba a szurkolóink közül. Bízom benne, hogy nem fogja agyonnyomni a lányokat ez a tét, felszabadult és harcias játékot várok. Érdekesen hangzik ez a számból, de bármi legyen az eredmény számszerűen, ha ezeket a feltételek tudjuk teljesíteni, mosolyogva fogunk lejönni a pályáról. Lesznek részcéljaink, amit szeretnék ha megoldanánk, és ami nagyon fontos, nem csak az Eger ellen, hanem bárki ellen a bajnokságban, hogy nem megyünk feltartott kézzel egyetlen mérkőzésre sem!”

Kajdácsi Kinga: “Igyekeztünk teljesen felkészülni az ellenfél játékából és habár tudjuk, hogy nem mi vagyunk a meccs esélyesei, mindent meg fogunk tenni, hogy egy jó és szoros mérkőzést játszunk hazai pályán, a szurkolóink előtt. Szeretnénk ha a hibák nem lehúznának minket, hanem tanulni tudnánk belőlük, hiszen így tudunk majd a jövőben fejlődni és mérkőzést nyerni. Személy szerint én szeretnék jó teljesítményt nyújtani és hasznos tagja lenni a csapatnak!”

Szeretnénk mindenkit buzdítani rá, hogy látogasson ki a Laurencz csarnokba vasárnap 16:00-kor és nézze meg a lányok történelmi, első NBI/B-s mérkőzését!

Az idei évben a lányok hazai mérkőzéseit egy jelképes, 500 ft-os összegért tudják a helyszínen megtekinteni. A belépés a hatályos szabályok értelmében védettségi igazolványhoz kötött!

Hajrá Csepel! #csakaXXI #szigetorszag