NBII FÉRFI FELNŐTT BEHARANGOZÓ: Kecskemétre utazunk a harmadik fordulóban!

Az előző heti Tököl elleni vereség után Kecskeméten javíthat felnőtt férfi csapatunk. A kecskeméti fiatalok szintén egy győzelemmel és egy vereséggel állnak a tabella 5. helyén, csupán jobb gólkülönbségük miatt előzik meg a csepelieket. Mivel fiatal csapatokról van szó, egy nagyon futós, sok gólos mérkőzésre lehet számítani, ami után reméljük a csepeli fiúk fognak örülni.

A mérkőzés előtt a csapat kapusát, Gács Petit és a vezetőedzőt Bona Gergőt kérdeztük.

Gács Péter: “A csapattól azt várom hogy, élvezzük a mérkőzést és egy stabil jó teljesítményt nyújtsunk. Én személy szerint nagyon várom a meccset, mivel egy hasonlóan fiatal csapat ellen fogunk játszani. A tempóra nem lesz panasz az már biztos, mivel mi egy viszonylag gyors játékot játszunk és szerintem a Kecskeméti TE U23-as csapata sem lesz lassú. Itt a győzelem az egyetlen elfogadható eredmény, még akkor is, ha ez nem lesz egyszerű, mivel idegenben fogunk megmérkőzni velük.”

Bona Gergő: “Legutóbb a Tököl ellen egy nehéz mérkőzésen vereséget szenvedtünk. Ennek okát elsősorban magunkban kell keresnünk, hiszen kulcsszituációkban gyáva döntéseket hoztunk. A Kecskemét ellen lehet javítani. Futós, nagy iramú mérkőzésre számítok, de ami a legfontosabb: szeretném látni, hogy minden játékos tanult az előző fordulóból és bátran fogunk játszani.”

Program:

Férfi NBII Déli csoport, 3.forduló | Kecskeméti TE U23 – Csepel DSE

2021.10.03. 13:00, Messzi István Sportcsarnok, Kecskemét

Hajrá fiúk, hajrá Csepel! 💙❤️ #csakaXXI