NŐI FELNŐTT BEHARANGOZÓ: Szombathelyre utaznak a lányok

A Győr elleni hazai mérkőzés után most ismét egy fiatalokból álló csapattal találkozik női felnőtt csapatunk. A lányok Szombathelyre utaznak szombaton, hogy az NBI/B alsóházi rájátszás 8.fordulójában megmérkőzzön a helyi NBI-es csapat utánpótlás gárdájával. Ellenfelünkkel hazai pályán döntetlent játszottunk, amit egy picit jobb teljesítménnyel akár meg is nyerhettek volna lányaink. A Győr elleni győzelemből erőt merítve szeretne a csapat újabb két pontot szerezni és ezzel biztosabbá tenni utolsó előtti helyüket a tabellán. Ez azonban nem lesz könnyű, a Szombathely hazai pályán mindig nagyon szoros meccseket játszik akár a jóval esélyesebb ellenfelekkel szemben is, ezért közel 100%-os teljesítmény kell lányainktól ahhoz, hogy céljaikat elérjék! Hajrá lányok, hajrá Csepel!

A mérkőzés előtt a csapat kapitánya, Molnár-Gábor Dalma és vezetőedzője, Varga Márti nyilatkozott nekünk!

Varga Márti: “Szeretnénk átmenteni az előző heti jó teljesítményt a holnapi találkozóra is. Ellenfelünk gyors, sok mozgásos játékát kell semlegesítenünk, ami nem lesz egyszerű feladat, de olyan koncentrációval és taktikai fegyelmezettséggel, amilyennel a Győr ellen játszottak a lányok, megvalósítható.” 

Molnár-Gábor Dalma: “Úgy gondolom mind fizikálisan, mind taktikailag felkészülten indulunk szombat reggel ellenfelünk otthonába. Hasonlóan az előző mérkőzéshez hajtós meccsre számítok. Magam részéről szeretnék a védelem egyik stabil oszlopa lenni, támadásban pedig a zárásaimmal, és jó helyzetkihasználással segíteni a társaimat. Bízom benne, hogy a csapat a múlt heti lendületet tovább víve, bátor, fegyelmezett és gólratörő játékkal képes lesz Szombathelyen győzelmet aratni,  és így elhozni ellenfelünktől a 2 pontot.”

Program

NBI/B Női felnőtt bajnokság, alsóház 8. forduló
Szombathelyi KKA U19 – Csepel DSE
2022.05.07. (szombat) 13:00
Helyszín: Egyetemi Sportcsarnok, Szombathely
Hajrá lányok! Hajrá Csepel! #csakaXXI