NŐI FELNŐTT BESZÁMOLÓ: Kiváló kapusteljesítménnyel sem tudtuk szorossá tenni a mérkőzést!

Rájátszás 4. forduló Mohácsi TE 1888 – CSDSE 31-21 (17-8)

Kezdő: Vukmann Viktória (kapus), Bálint Renáta 1, Pártos Orsolya 1 (1), Csiki Janka 6 (1) Potondi Diána 1, Kerner Tünde, Molnár-Gábor Dalma 1.

Csere: Szabó Réka 2, Kanyik Boróka 1, Kajdácsi Kinga 5 (2), Klacsák Zsófia 1, Szalai Kyra 1, Friedman Luca 1, Biszák Aletta.

Kiállítás: 6 perc ill.  4perc

Büntető: 3/3 ill. 5/4

Varga Márti: “Nagyon bután kezdtük a mérkőzést, kapkodás, előkészítés nélküli befejezés és visszarendeződési hibák jellemezték játékunkat. A korai időkérés során sikerült egy kicsit lehiggadnia a lányoknak, Csiki Janka átlövésből lőtt góljaival 5-5-re alakítottuk az eredményt. Potondi Diána csak szabálytalanul tudta megállítani a mohácsiak irányítóját, a kiállítást követő emberhátrányt kíméletlenül kihasználta a hazai csapat és egymást követő két büntetőből lőtt góllal ismét vezetett (8-5). Sokáig nem tudtak túljárni Vukmann Viktória eszén a hazai átlövők, remek védéseivel lehetőségünk volt a zárkózásra. Támadásban azonban sok hibával játszottunk és nem sikerült gólra váltanunk ezeket a lehetőségeket. Kajdácsi Kinga és Kanyik Boróka góljaival fordultunk be az első félidő végjátékába (12-8). Hasonlóan a találkozó kezdetéhez, pontatlan befejezéseinket rendre indítás gólokkal büntette ellenfelünk.

A második félidő elején hadilábon álltunk a szerencsével is, szépen kidolgozott helyzeteinket a kapufára lőttük két egymást követő támadásbefejezésünknél. Szalai Kyra és Szabó Réka góljai csak arra voltak elegendők, hogy ellenfelünk ne növelje előnyét. Áttörést a második félidő középső szakaszában sikerült elérnünk, ahol Csiki Janka és Kajdácsi Kinga találataival 6 gólra zárkóztunk. Vukmann Viktória az első félidőhöz hasonlóan a távolról érkező átlövésekkel szemben volt több ízben is eredményes (25-19). Ebben a periódusban sok energiát mozgósítottak tanítványaim, hatékonyan védekeztek Szalai Kyra vezérletével. A találkozó végjátékára elfogytunk az erőnkkel és ellenfelünk egy 4-1 es etappal kialakította a végeredményt.

Ennél sokkal bátrabban és kevesebb hibával kell játszanunk a hátralévő mérkőzéseken és vagányságból, küzdőszellemből is akad egy kis hiányérzetem.”

Következő forduló:

2022.04.09., 18:00 | Csepel, Laurencz László Sportcsarnok

Női felnőtt NBI/B alsóházi rájátszás 5.forduló

Csepel DSE – Csurgói NKC

Hajrá lányok, hajrá Csepel! #csakaXXI