NŐI FELNŐTT: Fantasztikus védekezés, elsöprő lendület!

Előző héten pénteken az Érd otthonában lépett pályára felnőtt női csapatunk. A lányok három nehezebb mérkőzéssel maguk mögött vágtak neki a találkozónak, azonban ez nem látszott rajtuk a pályán. Lendületes támadások és kíméletlen védekezés jellemezte a csepeliek játékát, aminek meg is lett az eredménye. Legközelebb a Gárdony csapatával találkozik a csapat, ezen a héten csütörtökön, ahol végleg eldőlhet a bajnoki arany sorsa!

ÉRD U22- Csepel DSE 18-30 (7-16)

Kezdő: Kaffka Eszter (kapus), Szabó Réka 3, Kalmár Dóra, Kajdácsi Kinga 10 (4), Kajdácsi Kata 1, Kerner Tünde 1, Molnár-Gábor Dalma 1.

Csere: Lipovics Gabriella 1, Vukmann Viktória (kapusok), Kanyik Boróka 9(3), Klacsák Zsófia 2, Csiki Janka 2(1), Bálint Renáta, Pereznyák Anna, Szalai Kyra.

Kiállítás:10 perc ill. 10 perc

Büntető:6/4 ill. 8/8

Varga Márti: “Az első perctől kezdve nagyon szervezetten és férfiasan keményen védekeztünk. A kapuban, Kaffka Eszter – ezer fokon égve- hatékonyan hárította az érdi fiatalok átlövéseit. Lendületes játékunkat az ellenfél időkérései sem tudták megszakítani. Negyedóra játék után 9-3 volt a javunkra. Kajdácsi Kinga és Szabó Réka biztos kézzel értékesítette a ziccereit. Kajdácsi Katát csak szabálytalanul sikerült több alkalommal is megállítani. Örömteli volt a sérülésből felépülő Klacsák Zsófi játéka is, aki szélről volt többször is eredményes.

A második játékrészben tovább tartott a lendületünk. Molnár-Gábor Dalma a védelemben, Kanyik Boróka pedig a támadásban nyújtott kiemelkedő teljesítményt. Lipovics Gabriella üres kapus góljával növeltük tovább az előnyünket. Nagyon rutinosan, fegyelmezetten támadtunk.

Nagyon büszke vagyok minden játékosomra, hogy ilyen alázattal, nagyon sok munkával sikerült ez a fölényes győzelem! A csütörtöki Gárdony elleni rangadón eldőlhet a bajnoki cím sorsa is.”

Hajrá lányok! Hajrá Csepel! #csakaXXI