NŐI FELNŐTT: Fiatal szombathelyi alakulatot fogadunk szombaton a Laurencz csarnokban!

Szombaton ismét hazai pályán játszik női felnőtt NBI/B-s csapatunk az alsóház 3. fordulójában. A lányok az előző héten a Győrtől kapott ki simán, ezt szeretné most javítani a csapat. A Laurencz csarnokban mindig más az atmoszféra, amit a csapat is érezni szokott. A fantasztikus közönségünk olyan hangulatot tud teremteni, ami a lányoknak is extra motivációt jelenthet ezekben az időkben, ezért várunk mindenkit hogy szurkoljunk együtt a lányoknak! Hajrá Csepel!

Szabó Réka: “Egy fiatal csapattal fogunk megmérkőzni hétvégén. Szeretnék maximumot nyújtani mind védekezésben, mind támadásban. A csapattal pedig szeretném megvalósítani a kitűzött célokat. A Szombathely jól képzett fiatalokból áll, de hiszek benne, hogy munkával, az elejétől fogva kellő koncentrációval és fegyelemmel meg tudjuk lepni őket.”

Varga Márta: “Ismét egy fiatal, NB I-ben pallérozódó utánpótlás csapat ellen játszunk hazai környezetben. A nehézségeink ellenére (betegségek, sérülések), minden tudásunkra szükségünk lesz, hogy kiszolgáljuk fanatikus szurkolóinkat.”

PROGRAM

NBI/B Női felnőtt bajnokság, alsóház 3. forduló, 2022.03.26. (szombat) 16:00 | Laurencz László Sportcsarnok, Csepel
Csepel DSE – Szombathelyi KKA U19
jegyvásárlás: a helyszínen készpénzzel (500 ft)

Hajrá lányok, hajrá Csepel! #csakaXXI