NŐI FELNŐTT: Halasztott mérkőzést pótlunk a Szigetszentmiklós ellen!

Női csapatunk 14 mérkőzés óta nem talált legyőzőre, és reméljük ez holnap is így marad. A lányok egy halasztott mérkőzést pótolnak hazai pályán a szigetszentmiklósi csapattal szemben. Ősszel nagy arányú győzelmet arattunk idegenben, azonban azóta mindkét csapat átalakult, tehát abból a találkozóból nem lehet kiindulni. Ami biztos, hogy a csapat nagyon célorientált és egy, az őszihez hasonló jó játékkal szeretné itthon tartani a két pontot. A mérkőzést, ami 18:00-kor kezdődik, élőben közvetítjük a Youtube csatornánkon!

A mérkőzés előtt az Euronovex elleni izgalmas végjáték egyik kulcsszereplőjét, Kerner Tündit, és a csapat vezetőedzőjét Varga Mártit kérdeztük.

Kerner Tünde: Az előző meccs izgalmai nélkül szeretnénk nyerni, hogy minél több önbizalmat szerezzünk, mert a csapat minden tagjának szüksége van most rá. A miklósi csapat sok változáson ment keresztül, évről évre jobban teljesítenek. Nem szabad félvállról vennünk őket, egy percig sem gondolhatjuk, hogy ez a mérkőzés könnyű lesz. Tele vannak fiatal, gyors játékosokkal, akik nem fogják feladni. Az őszi idegenbeli nagyarányú győzelem hatalmas löket lehet a csapat számára, bízom benne, hogy megtudjuk ismételni!

Varga Márti: Végletekig kiélezett találkozóra számítok. Ellenfelünk az őszi mérkőzés óta jelentősen átalakult. Komoly erőpróba előtt állunk, ahol fegyelmezett, pontos játékkal lehetünk csak sikeresek! Hajrá Csepel!

Soron következő női mérkőzések:

2021.04.14., 18:00 – Csepel DSE – Szigetszentmiklós NKSE

Live stream link: https://youtu.be/_4uv7uqa668

2021.04.20., 17:00 – Gárdony-Pázmánd NKK U22 – Csepel DSE

Hajrá lányok, hajrá Csepel! #csakaXXI