NŐI FELNŐTT: Hétközi mérkőzésen találkozunk a Gárdonnyal!

Holnap ismét idegenben, a Gárdony-Pázmánd vendégeként lép pályára felnőtt női csapatunk, ahol már az aranyérem sorsa is eldőlhet. A lányok az aranyéremmel történelmet írhatnak az egyesület életében és az esélyt is megkaphatják, hogy feljussanak az NBI/B-be. A mérkőzésről a csapat oszlopos tagját, Molnár-Gábor Dalmát és a vezetőedzőt, Varga Mártit kérdeztük.

Molnár-Gábor Dalma: Ősszel 8 góllal sikerült a Gárdony csapatát legyőznünk. Idegenben is a 2 pont elhozatala lesz a fő célunk, amiért mindent meg fogunk tenni. Bízom benne hogy az előző meccsről sikerül a lendületünket és koncentráltságunkat erre a meccsre is áthozni. Felszabadult, de harcos játékot és rendkívül nagy csapatmunkát várok és remélem, hogy a meccs végén elmondhatjuk majd, hogy “sporttörténetet” írtunk a Csepel DSE életében.

Varga Márti: Nehéz találkozó előtt állunk, hiszen ellenfelünk közvetlenül utánunk, a 2. helyen áll a tabellán. Az NBI/B-ben is pallérozódó fiatalok ellen minden energiánkra, figyelmünkre szükségünk lesz. Az előző érdi mérkőzés teljesítményét és hangulatát szeretnénk megismételni.

NŐI FELNŐTT NBII BAJNOKI PROGRAM:

2021.05.13., csütörtök, 16:30  Gárdony-Pázmánd NKK U22- Csepel DSE
A mérkőzés zárt kapus, azonban a hazaiak 16:25-től a facebook oldalukon élőben közvetítik az összecsapást!

2021.05.22., szombat, 18:00 Rákosmenti KSK – Csepel DSE

2021.05.27., csütörtök, 19:30 Inárcs-Örkény KC – Csepel DSE

2021.05.29., szombat, 15:00 Csepel DSE – Dabasi KC VSE – hazai, nyílt kapus mérkőzés!