NŐI FELNŐTT: Lehengerlő győzelem a Rákosmenti KSK ellen!

Csömörön, a Rákosmenti KSK ellen lépett pályára szombaton női felnőtt csapatunk. A lányok sikerre éhesen érkeztek és egy jó lendületű mérkőzésen sikerült elhozni a vendégektől a két pontot.

Rákosmenti KSK-Csepel DSE 17-33 (12-19)

Kezdő: Kaffka Eszter (kapus), Szabó Réka 2, Kanyik Boróka 2, Kajdácsi Kinga 1, Kajdácsi Kata 6, Kerner Tünde 2, Molnár-Gábor Dalma 4.

Csere: Vukmann Viktória (kapus) 1, Csiki Janka 3 (1), Kalmár Dóra 2 (1), Balogh Vivien 4 (2), Bálint Renáta 4, Pereznyák Anna 2, Szalai Kyra, Klacsák Zsófia

Kiállítás:6 perc ill. 4 perc

Büntető:1/1 ill. 5/4

Varga Márta: “Szombaton Csömörön vendégszerepeltünk, a sereghajtó Rákosmenti KSK vendégeként. Bajnokhoz méltó, felszabadult játékot kértem a lányoktól a mérkőzés előtti taktikai értekezleten.

Kaffka Eszter átlövés védései és a pontos indításainak köszönhetően, Kerner Tünde góljaival magunkhoz ragadtuk a vezetést a mérkőzés 5. percében (2-4). Stabil volt a védelmünk, amiből szép támadásokat tudtunk vezetni. Kajdácsi Kata és Molnár-Gábor Dalma góljaival egy 0-6 os szakaszt követően 3-10-re növeltük az előnyünket. Óriási kedvvel és nagy lendülettel szerveztük támadójátékunkat. A legnagyobb nehézséget a 7-6 elleni szélső védekezés okozta, de mindig volt válaszunk az így kapott gólokra. Vukmann Viktória egészpályás góljával alakítottuk ki a félidei eredményt.

Hasonló lendülettel folytattuk a második félidőt is, a frissen beállt játékosaim remekül használták ki a lehetőségeket. Bálint Renáta, Csiki Janka lerohanásból, Kalmár Dóra büntetőből lőtt találataival tovább növeltük az előnyünket. Egy nyolc perces 0-8 –as szakasz következett, ahol Balogh Vivien és Pereznyák Anna voltak gólerősek. A kapuban Vukmann Viktória átlövésekkel szembeni védéseivel ismét stabilizálni tudtuk a 7-6 elleni védekezésünket. Szemmel látható volt a sebességkülönbség a két csapat között. Védekezésünk komolyságára legjobb bizonyíték a 20 perc alatt kapott 1 gól.

Bravó, lányok! Példamutató hozzáállás, remek játék!

NŐI FELNŐTT NBII BAJNOKI PROGRAM:

2021.05.27., csütörtök, 19:30 Inárcs-Örkény KC – Csepel DSE

Helyszín: Csepel, Laurencz László Sportcsarnok – védettségi igazolvánnyal megtekinthető!

2021.05.29., szombat, 15:00 Csepel DSE – Dabasi KC VSE

Helyszín: Csepel, Laurencz László Sportcsarnok – védettségi igazolvánnyal megtekinthető!

A mérkőzést követően mindenkit közös ünneplésre invitálunk, hiszen ezen osztjuk ki az aranyérmeket a lányok között! 

Hajrá Csepel! #csakaXXI