NŐI FELNŐTT: Lehengerlő második félidő!

A hétvégén felnőtt női csapatunk sorozatban a 7. győzelmére készült idegenben, a fiatal dabasi gárda ellen. Már az első félidőben látszott, hogy nehezebb lesz ezt a két pontot megszerezni, mint azt előzetesen gondoltuk. A dabasi lányok nagyon jól játszottak és tartották magukat. A második félidőben aztán sikerült kemény védekezéssel és szépen kidolgozott támadásokkal föléjük kerekedni és megnyerni a mérkőzést. Ezzel a győzelemmel a lányok egyenlőre 5 ponttal vezetik a tabellát, amihez gratulálunk!

Dabasi KC VSE-CSDSE 22-28 (11-10)

Kezdő: Kaffka Eszter (kapus), Bálint Renáta 3, Forgács Klaudia, Pártos Orsolya 8 (2), Kajdácsi Kata, Kerner Tünde 9, Molnár-Gábor Dalma 3.

Csere: Lipovics Gabriella (kapus), Kajdácsi Kinga 3, Kanyik Boróka, Markos Réka 1, Friedmann Luca 1.

Kiállítás:10 perc ill.:12 perc

Büntető: 6/2 ill.:4/3

Varga Márta: Küzdelmesen kezdődött a mérkőzés az OBO Arénában. A tizedik percben már harmadszorra voltunk emberhátrányban, de Pártos Orsolya és Molnár-Gábor Dalma góljaival tartottuk két gólos előnyünket. Kissé akadozott a védelmünk, de Kaffka Eszter büntető védéseivel még mindig tartani tudtuk az előnyünket. A fiatal játékvezetők nehezen tolerálták a szabályos faultjainkat, így ismét emberhátrányba kerültünk. Ekkor Bálint Renáta volt szélről eredményes, de ellenfelünk átvette a vezetést, így a szünetre egy gólos hátránnyal mentünk. A második félidőben sikerült sebességet váltanunk, felállt fal ellen pedig a széles játék meghozta az eredményt. Kerner Tünde biztos kézzel értékesítette helyzeteit és Kajdácsi Kinga is betalált. A játékrész közepére megnyugtató előnyt alakítottunk ki, amit növelni is tudtunk. Nehéz első félidő után érvényesítettük az akaratunkat a nagyon szívósan játszó dabasi fiatalokkal szemben. Gratulálok a győzelemhez!”