NŐI FELNŐTT: Megilletődött játék a bajnoki rajton

Csepel DSE – Eszterházy SC 20-33 (9-16)

Kezdő: Kaffka Eszter (kapus), Szabó Réka 2, Kajdácsi Kinga 3 (1), Kiss Virág 5 (1), Biszák Aletta, Klacsák Zsófia, Molnár-Gábor Dalma 1.

Csere: Kemenczik Martina 2, Kerner Tünde 1, Csiki Janka 2, Bálint Renáta, Pervein Orsolya 3, Potondi Diána, Farkas Flóra 1.

Kiállítás: 0 perc ill. 12 perc

Büntető: 2/2 ill. 1/0

Varga Márti: Nagyon megilletődötten kezdtük az első NBI/B-s találkozónkat a bajnokesélyes egri gárda ellen. Csapatom 90%-a első mérkőzését vívta ebben az osztályban, ennek megfelelően túltisztelte az ellenfelet. A feljutásra is esélyes ellenfelünk kíméletlenül kihasználta ezeket a perceket és 5-0-ra elhúzott. Kajdácsi Kinga és Kemenczik Martina góljaival szépítettünk. Támadásban rengeteg hibát vétettünk, amiből a más sebességgel játszó ellenfelünk azonnal indításgólt szerzett. Kaffka Eszter a kapuban rendkívül hatékonyan védett, de támadásban talán csak Pervein Orsolya és Kiss Virág egy-egy momentumának örülhettünk.

Sokkal bátrabb és megfontoltabb támadójátékot kértem a szünetben a lányoktól, azonban a játékrész elején ezt nem sikerült megvalósítanunk. Csiki Janka és Szabó Réka találataival zárkóztunk ismét. Eladott labdáinkból ismét könnyű gólokat kaptunk. A végjáték elején az ifjúsági korú Farkas Flóra is góllal hálálta meg a bizalmat.

Összességében vannak biztató jelek a támadójátékunkban, de a védekezés hatékonysága még sok kívánni valót hagy maga után. A mérkőzés minden momentumából tudunk tanulni és a hibákat kijavítva dolgozunk tovább.

TOP 10 Momentum

Mérkőzés értékelés Varga Mártival, Zsadányi Sándorral (az egriek vezetőedzőjével), és csepeli részről a mérkőzés legjobbjával, Kaffka Eszterrel!