NŐI FELNŐTT: Mohácsra látogat a csapat az alsóház 4. fordulójában!

Vasárnap Mohácsra utazik felnőtt női csapatunk, hogy az alsóház 4. fordulójában megmérkőzzön a Baranya megyei egyesülettel. A hazaiak jelenleg az alsóház 7. helyén vannak, még kieső helyen, tehát biztosak lehetünk benne, hogy mindent meg fognak tenni a két pont megszerzéséért. Az előző mérkőzésen a csapatunk támadójátéka parádésra sikerült, ezt a lendületet igyekeznek átvinni a lányok a Mohács elleni találkozóra. Emellé a kapusteljesítmény javulása és a védekezés stabilizálása lesz a fő feladat, és akkor végig versenyben lehetnek a pontokért a lányok. Nem lesz egyszerű ezt megvalósítani, idegenben mindig nehezebb meccseket játszik a csapat, de ezt most el kell felejteni, és ugyanazzal a lendülettel kell pályára lépni, mint a Szombathely ellen! Hajrá lányok!

A mérkőzés előtt a Varga Márti és Friedman Luca nyilatkozott nekünk.

Friedman Luca: “Vasárnap Mohácsra utazunk, annak reményében, hogy egy jó mérkőzést fogunk játszani. Kiélezett, hajtós meccsre számítok. Már az első pillanattól kezdve koncentráltan kell felmennünk a pályára, és mindent meg kell tennünk a győzelemért. Bízom a csapatban és a héten elvégzett munkában. Személy szerint igyekszem betartani az edzői utasításokat és bátran játszani.” 

Varga Márti: “Az előző fordulóban mutatott támadójátékunkat szeretnénk átmenteni az idegenbeli mérkőzésünkre. Sokat dolgoztunk a védekezésünk hatékonyabbá tételén, mindenképpen előre lépést várok ebben Mohácson.”

PROGRAM

2022.04.03., 18:00 | Mohács, Városi Sportcsarnok

Női felnőtt NBI/B alsóházi rájátszás 4.forduló

Mohácsi TE 1888 – Csepel DSE

Hajrá lányok, hajrá Csepel! #csakaXXI