NŐI FELNŐTT NBI/B: Egerben kezdjük a második kört!

Női felnőtt csapatunk lejátszotta az NBI/B keleti csoport első körét, és szombaton kezdődnek a visszavágók. A lányok első köre nem sikerült a legjobban, mindössze egy pontot sikerült  szerezni a Tempo KSE ellen, hazai pályán. Ennél biztos több kell a visszavágók alatt, de ami bíztató, hogy egyre jobb formában van a csapat. Az utolsó három mérkőzésen egy kis szerencsével még pontokat is szerezhettek volna a lányok. Mindenképpen dicséretes, hogy eddig minden mérkőzésen az utolsó másodpercig küzdött a csapat, reméljük ez meghozza a gyümölcsét a második szakaszban. Az Eger ellen hazai pályán 13 góllal kaptak ki a lányok, és bár idegenben se a két pontért mennek, de jó lenne most szorosabb mérkőzést játszani a dobogó esélyes hevesi egyesülettel.

Varga Márta: “Az alapszakasz felénél járva, a 2. helyezett egri egyetemisták otthonában nagy iramú, futós mérkőzésre készülünk. Bízom benne, hogy több jó döntést tudunk majd hozni a mérkőzésen, mint az első találkozón.”

Csiki Janka:Az Eger elleni itthoni mérkőzésünkön nagyarányú győzelmet aratott a vendég csapat. Az elvárás magunkkal szemben az, hogy ezt a különbséget csökkentsük. Futós, pörgős meccsre számítunk, igyekszünk gyorsan, mégis kevés hibával játszani. A kitűzött részfeladatokra fektetünk majd hangsúlyt idegenben. Személy szerint szeretnék felszabadultan és bátran játszani.”

Program

Női NBI/B keleti csoport, 10.forduló | Eszterházy SC – Csepel DSE

2021.11.20. 18:00, Eszterházy Károly Egyetem Sportcsarnok, Eger

Hajrá lányok, hajrá Csepel! 💙❤️ #csakaXXI