NŐI FELNŐTT NBI/B: Hajdúnánásra utaznak a lányok!

Női felnőtt csapatunk ezen a hétvégén idegenbe utazik, méghozzá a Hajdúnánás otthonába. Az ellenfél a tabella 7. helyén van jelenleg három győzelemmel és öt vereséggel. Legutóbb a közvetlen rivális Tempo KSE-től kaptak ki egy góllal, ami azt is jelentheti, hogy akár egy ki-ki mérkőzés is kialakulhat a találkozóból, azonban tudjuk, hogy az aktuális sportforma nagyon sokat alakíthat egy csapat játékán. A csepeli lányok egyre jobb formát mutatnak, egyre többször törnek borsot az ellenfelek orra alá, aminek mi nagyon örülünk. Reméljük, hogy a Nánási mérkőzésen is meg tudják mutatni, milyen küzdőszellem van a csapatban!

A forduló előtt Varga Mártit és a csapat fiatal jobbszélsőjét, Farkas Flórát kérdeztük.

Varga Márti: “A tabella 7. helyén álló Hajdúnánás otthonába látogatunk. Mérkőzésről- mérkőzésre fejlődünk. Nagy iramú mérkőzésre számítunk, ahol a célunk a harcos játékunkon túl a hibák minimalizálása.”

Farkas Flóra: “Az ellenfél három helyezéssel áll előttünk a tabellán, és szeretnénk hozzájuk közelebb kerülni egy győzelemmel, amire úgy gondolom van esély, ha a csapat hasonlóan játszik mint az utóbbi két meccsen és bátran lép pályára. Magamtól azt várom, hogy hasonló formában játszak mint az előző fordulókban és ezzel segítsem a csapatot. “

Program

Női NBI/B keleti csoport, 9.forduló | Hajdúnánás SK – Csepel DSE

2021.11.14. 18:00, Hódos Imre Sportcsarnok, Hajdúnánás

Hajrá lányok, hajrá Csepel! 💙❤️ #csakaXXI