NŐI FELNŐTT NBI/B: Nagyon fontos mérkőzés vár a lányokra hazai pályán!

Az NBI/B 11. fordulójában a PC Trade Szeged csapatát fogadja felnőtt női gárdánk. Az ősz eleji találkozón a szegediek hazai pályán nyertek 3 góllal, de ez volt a lányok első olyan mérkőzése, amikor volt esély arra, hogy pontot szerezzenek. Azóta 8 fordulót rendeztek a bajnokságban és láthatóan nagyon sokat fejlődött csapatunk. Az előző hétvégén 40 percig vezettek az éremesélyes Eger otthonában, és az azelőtti mérkőzéseken is végig az ellenfelük nyomában voltak köszönhetően annak tűznek és küzdeni akarásnak, ami a csapatot jellemzi. Most a pontszerzés a célja a lányoknak, amiért mindent meg fognak tenni vasárnap délután a Laurencz csarnokban! Minden szurkolót és érdeklődőt várunk 16 órakor! Szurkoljunk együtt a lányoknak!

Varga Márta: “Nagyon fontos mérkőzés lesz a PC-Trade Szeged ellen, a vasárnapi, hazai rangadó. Ennek megfelelően készültünk egész héten a lányokkal. Minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni,hogy itthon tartsuk a két pontot. Számítunk fantasztikus szurkolóinkra is!”

Molnár-Gábor Dalma: “Nagyon várom a Szeged elleni összecsapást. Idegenben egy szoros mérkőzésen sajnos alulmaradtunk, de azóta rengeteget dolgoztunk, fejlődtünk. A küzdés, győzni akarás egy percre se szűnt meg senkiben az eddigi meccseinek alatt és biztos vagyok benne, hogy ez a Szeged elleni hazai meccsen is végig jellemezni fogja a csapatot. Kiélezett, hajtós meccsre számítok, de bízok benne, hogy a sok befektetett munkát a hétvégén pontokra válthatjuk. Magam részéről szeretnék támasza lenni a csapatnak, biztos pontja a védelemnek és szívből játszani.”

Program

2021.11.28.,16:00 | Csepel, Laurencz László Sportcsarnok

Csepel DSE – PC Trade Szegedi NKE

A mérkőzés védettségi igazolvánnyal és maszkban megtekinthető a helyszínen! A belépő ára egységesen 500 ft, az egyesület sportolóinak ingyenes a belépés!

Hajrá lányok, hajrá Csepel! #csakaXXI