NŐI FELNŐTT: Nehéz kihívás előtt a csapat!

Női felnőtt csapatunk egy pont veszteséggel vezeti az NBII-es felnőtt női bajnokság déli csoportját. A lányok jelenleg egyenes ági feljutásra állnak, amivel az idény végén, osztályozó nélkül juthatnak fel az NBI/B-be. Ehhez azonban innentől kezdve minden mérkőzést meg kell nyerniük, kezdve azzal az öttel, amit most egy hónap alatt kell lejátszaniuk. A csapat mindig a soron következő ellenfélre koncentrál, jelen esetben a tápiószelei ENUSE-ra, akikkel szombaton csapnak össze, majd a Szigetszentmiklós csapatára, akikkel pedig hétközi fordulót játszanak jövőhéten szerdán. A mérkőzéseket élőben közvetítjük Youtube csatornánkon!

A elkövetkezendő időről a csapat kapitánya, Pártos Orsit és a csapat vezetőedzője, Varga Márti nyilatkozott:

Pártos Orsi:Nagyon nehéz időszak előtt állunk, hiszen nem kérdés, hogy minden mérkőzést meg kell nyernünk a céljaink eléréséhez. Több, mint egy hónapja nem játszottunk téthelyzetben, így rendkívüli koncentrációra lesz szükség. A csapategység továbbra is remek, mindenki nagyon motivált. Hiszünk abban, hogy az elvégzett munkának meg lesz az eredménye, és ezt a pályán is igyekszünk majd megmutatni. Sajnáljuk, hogy a járványhelyzet nem teszi lehetővé szurkolóink jelenlétét a csarnokban, hiszen mindig óriási löketet ad az a hangulat, amit varázsolnak nekünk. Minden erőnkkel azon leszünk, hogy sikeresen zárjuk a szezont, reméljük velük együtt örülhetünk majd az utolsó mérkőzésünk után.”

Varga Márti: Hat hét bajnoki összecsapás nélkül nagyon sok idő. Becsületesen dolgoztak a lányok, de a mérkőzés/mérkőzések hiánya erősen visszavetheti a csapat teljesítményét. Minden mérkőzésen fontos szempont lesz a koncentráció, a hibák minimalizálása, a helyzetek pontos befejezése. Nagyon bízom a lányokban, sikerülni kell újra játékba lendülniük, felvenni a megszokott sebességünket. A rengetek nehézség ellenére -célunk változatlan- a magasabb osztályba való feljutás. Igazán szép kihívás ebben a kiszámíthatatlan, pandémiás időszakban. HAJRÁ CSEPEL DSE!”

Mérkőzés menetrend:

2021.04.10. 14:00 – Csepel DSE – Euronovex USE

LIVE STREAM LINK: https://youtu.be/1p3U84oGgNQ

2021.04.14. 18:00 – Csepel DSE – Szigetszentmiklós NKSE

Hajrá lányok, hajrá Csepel! #csakaXXI