NŐI FELNŐTT: Utolsó bajnoki mérkőzés és bajnokavató!

Utolsó bajnoki mérkőzésére készül felnőtt női csapatunk! A eredménytől függetlenül bajnokok már a lányok, ők mégis két ponttal, és lehengerlő játékkal akarják megköszönni a kilátogató szurkolóknak a buzdítást. Az esemény jó eséllyel telt házas lesz, hiszen a meccs után kerül megrendezésre a hivatalos bajnokavató, ahol a játékosok átveszik a jól megérdemelt aranyérmüket! Mindenkit buzdítunk, hogy látogasson ki és ünnepeljen velünk! A mérkőzésről most a csapat legfiatalabb, de annál fontosabb tagját, Kajdácsi Katát és a vezetőedzőt, Varga Mártit kérdeztük!

Kajdácsi Kata:Szerintem az egész csapat nevében mondhatom, hogy nagyon várjuk ezt a meccset. Ez lesz az utolsó bajnokink idén, biztos vagyok benne, hogy mindenki a maximumot fogja hozni, és egy nagyon jó meccset fogunk játszani a Dabas ellen, remélhetőleg teltház előtt. Utána pedig egy nagy bulival megünnepeljük a bajnoki címet!”

Varga Márti: “Utolsó előtti megmérettetésünk következik szombaton a dabasi fiatalok ellen. Hazai közönségünk előtt szeretnénk bajnokhoz méltó játékkal megünnepelni ezt a sikeres évet. Minden kézilabdát szerető szurkoló, szülő, gyerek jöjjön és örüljön velünk együtt!” 

PROGRAM:

14:10 – Csepel Család vonulás az Ultrák vezetésével a Béke téri stadiontól a Laurencz László Sportcsarnokig

14:15 – Kapunyitás

15:00 – Csepel DSE – Dabasi KC VSE bajnoki mérkőzés

16:45 – Bajnokavatás és éremátadó