NŐI IFJÚSÁGI ÉS SERDÜLŐ: A Kecskeméti NKSE és Szeghalmi NKC látogat hozzánk az első fordulóban!

Vasárnap pályára lép női ifjúsági és serdülő csapatunk is, méghozzá hazai pályán. Az ifik 18:00-kor a Kecskeméti NKSE ellen játszanak. A két csapat már tavaly is találkozott egymással, akkor a csepeli lányok 30-19-re felülmúlták a kecskemétieket. Idén több játékos is kiöregedett a csapatból, így a tavalyi serdülő bajnokságban brillírozó fiatalok nagyobb szerepet kaphatnak a mérkőzéseken. A felkészülés jól sikerült a lányoknak, négy mérkőzésükből hármat megnyertek, így reménykedünk benne, hogy vasárnap is a mi lányaink lesznek a mérkőzés esélyesei! A csapatot idén Meggyes Rita vezeti, Varga Márta segítségével. Őt kérdeztük a meccs előtt.

Meggyes Rita: “Az ifjúsági csapatban vannak már rutinos játékosok, akik tavaly is megmérettettek ebben a bajnokságban. A csapat viszont teljesen átalakult, de egy gyors, technikás és lelkes társaságról van szó. A gyors támadó játékunkban, egyéni és csapat lerohanásainkban bízhatunk. Az edzőmérkőzések alapján bizakodó vagyok és remélem a lányok is nagy önbizalommal fognak játszani. Hajrá Csepel!”

A serdülő lány csapatunk új környezetben, az I. osztályban mutatja meg magát a szezonban először. Ők is hazai pályán, a Szeghalmi NKC ellen. Ez a gárda is rendesen átalakult, a 2004-es lányok kiöregedtek, de csatlakoztak a csapathoz a 2006-osok. Így több feladat fog hárulni a 2005-ös brigádra, akik azonban már alig várják, hogy bizonyíthassanak!

Meggyes Rita: “Nagy várakozással várjuk a bajnoki rajtot a lányokkal. A serdülő csapatnak ez most egy új terület. Nagyon bízom bennük, hogy megugorják ezt a nem egyszerű feladatot, amit egy kiemelt serdülő bajnokság jelent. A védekezésünkre lehet alapozni és ez megfelelő önbizalmat jelenthet a támadó játékunkban is. Szeretnénk 2 ponttal elhagyni a küzdőteret.”

Gyertek és szurkoljatok a lányoknak élőben a csarnokban!

Program:

2021.09.12. 12:00 – Serdülő mérkőzés | Csepel DSE – Szeghalmi NKC

2021.09.12. 18:00 – Ifjúsági mérkőzés | Csepel DSE – Kecskeméti NKSE

Hajrá Csepel! #csakaXXI #szigetorszag