NŐI IFJÚSÁGI ÉS SERDÜLŐ BEHARANGOZÓ: A Hajdúnánás csapatait fogadjuk hazai pályán!

Női utánpótlás csapataink az előző heti Fradi mérkőzések után most ismét hazai környezetben, pontszerzés reményében léphetnek pályára. Az ellenfél mindkét csapat esetében a Hajdúnánás korosztályos csapata. A serdülők ősszel idegenben sima győzelmet arattak, viszont ifjúsági csapatunk meglepetésre 10 góllal kikapott Nánáson. Ezt a két pontot szeretnék most a lányok kiegyenlíteni, amihez a keret szerencsére most adott, ugyanis sérült és beteg játékosaink is Meggyes Rita edző rendelkezésére tudnak állni mindkét korosztályban. Az ifjúsági lányok meccse pénteken 16:00-kor, míg a serdülőké 18:00-kor kezdődik, mindenkit várunk a Laurencz csarnokba! Szurkoljunk együtt a lányoknak! Hajrá Csepel!

A mérkőzés előtt Szalai Kyra és Meggyes Rita nyilatkozott nekünk:

Meggyes Rita: “A serdülőkkel ősszel sikerült legyőznünk ellenfelünket, akik jelenleg a tabella utolsó helyén állnak. Ennek ellenére nem számítok könnyű mérkőzésre, ugyanis a Hajdúnánás biztos mindent bele fog adni, hogy elmozduljon a kieső zónából, számunkra pedig a tabellán való előrébb jutás a cél. Az ifjúsági csapatnak fontos lenne a holnapi győzelem, hogy megszilárdítsuk helyünket a tabellán. Idegenben, ősszel nagyon rossz játékkal vereséget szenvedtünk, szeretnénk ezt mindenképpen javítani és hazai pályán, hazai közönség előtt nyerni. Mindkét csapattól gyors, lendületes és kreatív kézilabdát várok.”

Szalai Kyra: “A pénteki Hajdúnánás elleni meccsen remélem jobban tudunk teljesíteni, mint múltkor idegenben. Azóta már sokat fejlődtünk és jobban összeszoktunk. Mindenki egy jó meccset szeretne játszani holnap és megteszünk mindent, hogy nyerjünk. Saját magamtól azt várom, hogy a kötelező dolgokat elvégezzem és segítsem a többieket.”

Program

I. osztály női ifjúsági és serdülő bajnokság, 21.forduló
Csepel DSE – Hajdúnánás SK
2022.04.08. (péntek) ifjúsági 16:00 & serdülő 18:00

Helyszín: Csepel, Laurencz László Sportcsarnok

Hajrá lányok! Hajrá Csepel!  #csakaXXI