NŐI IFJÚSÁGI ÉS SERDÜLŐ: Egy győzelem és egy vereség a mérleg a Szeged ellen!

Előző héten csütörtökön és pénteken láttuk vendégül a Szegedi NKE csapatait a Laurencz csarnokban az I.osztályú ifjúsági és serdülő 12.fordulójában. Mindkét mérkőzésen fontos volt, hogy begyűjtsék a csapatot a két pontot, de míg az ifiknél ez elvárás volt, a serdülő lányoktól inkább bravúr lett volna.

Csütörtökön a serdülő lányok léptek pályára, és bár végig szépen küzdöttek, végül 5 góllal alulmaradtak az ellenféllel szemben. A találkozó leeredményesebb csepelije Kajdácsi Kíra volt, aki 7 góllal zárta a mérkőzést. A lányok jelenleg a tabella 9. helyén állnak, 5 győzelemmel és 7 vereséggel. Ezen a héten a Vasas csapatához látogatnak, akik közvetlenül mögöttük állnak a bajnokságban, tehát szoros mérkőzésre lehet számítani csütörtökön a Fáy utcában.

Az ifjúsági csapatunk pénteken lépett pályára, szintén a Szeged ellen. A mérkőzés előtti esélylatolgatások szerint csepeli győzelmet várt az edző és a csapat is, amit szépen szállítottak a lányok. Az már a találkozó elején látszott, hogy nem sokáig kell izgulni az eredmény miatt, a 15. percben már 12-4-re vezettek lányaink és a mérkőzés végéig ez a különbség csak nőtt. Végül az eddigi lenagyobb gólkülönbséggel sikerült legyőzni az ellenfelet, 40-22 arányban. A legeredményesebb csepeli Kanyik Boróka lett, aki 9 gólt dobott, de csupán egy góllal maradt le mögötte Csiki Janka. A kapusokon kívül az összes játékos eredményes volt legalább egyszer, tehát egy igazi felszabadult örömjátékot látott, aki kilátogatott a csarnokba!

Meggyes Rita: “Újabb fontos pontokat szerzett az ifjúsági csapatunk. A győzelmünk nagyobb gólarányú lett, mint amit vártam. Nagyon jól működött a csapat lerohanásunk, lendületesen dinamikusan kézilabdáztunk. Felállt fal ellen Kanyik Boróka átlövés góljainak örülhettünk. A védekezésünk is nagyon agresszív volt és jól működött, nagyon sok megállító faultunk volt. A kapuban Lakatos Szinti is remekelt, ezek után a védések után tudtunk indulni. Sok jó egyéni teljesítmény is volt a csapatban, Rippel Tamara, Csiki Janka, Kanyik Boróka, Szalai Kyra, Lakatos Szintia is kiemelkedőt nyújtott. Bízom abban, hogy ez a mérkőzés nagy önbizalmat ad a folytatásra mindenkinek. Hajrá Csepel”

 

KÖVETKEZŐ FORDULÓ

női ifjúsági | 01.27., csütörtök 16:45 Vasas SC – Csepel DSE

női serdülő | 01.27., csütörtök 14:45 Vasas sc – Csepel DSE

Helyszín: Budapest 1139, Fáy utca 58, Vasas Edzőcsarnok