NŐI IFJÚSÁGI NBI: Felemás félidők

Ifi lányaink előző héten szerdán fogadták hazai pályán a DKA csapatát. Az első félidőben gyönyörű játékot láthattunk a lányoktól, a második félidőben azonban nem bírta el a csapat a sok emberhátrányt, így a végén a váci alakulat ünnepelhetett.

Csepel DSE – DKA 29-31 (17-10)

Kiállítás: 20 perc ill. 12 perc

7 méteres:5/4 ill. 9/9

Lakatos Szintia (kapus), Bálint Renáta 5, Kanyik Boróka 4 (1), Kajdácsi Kinga 6 (3), Kajdácsi Kata 8, Csiki Janka 3, Markos Réka 1.

Csere: Purthál Jázmin (kapus), Szabó Réka, Pereznyák Anna 1, Kostyalik Vivien 1, Farkas Flóra, Rippel Tamara

Varga Márta:A múlt heti mérkőzéshez hasonlóan kemény és szervezett védekezéssel kezdtük a találkozót. Támadásban Kajdácsi Kata és Kajdácsi Kinga betörés góljaira csak elvétve érkezett válasz. Bálint Renáta indításból volt eredményes, kézben tartottuk a mérkőzést a szünetig. A második félidei frissítések a vonalas posztokon nem igazán sikerültek, nem tudtuk növelni az előnyünket. Néhány vitatható játékvezetői ítélet és egy rossz kapuscserét követően egymás után kétszer kerültünk kettős emberhátrányba. Kíméletlenül kihasználta ezt fiatal ellenfelünk és egalizálta az eredményt. Teljesen elbizonytalanodtunk a végjátékra és a védelmünk is felpuhult. Sajnos nem tudtuk érvényesíteni rutinunkat és elvesztettük a mérkőzést. Nagyon tanulságos volt a végjáték amiből nem sikerült jól kijönnünk.”