NŐI NBI/B: Hitetlenül nem lehet! Fájó pontveszteség a Tempo KSE otthonában!

Nem a legjobb mérkőzését játszotta előző héten szombaton felnőtt női csapatunk az NIB/B keleti csoportjának 16. fordulójában! A lányok nagyon lelkesen és elszántan készültek egész héten a Tempo KSE elleni alsóházi rangadóra, hiába jöttek folyamatosan a nehézségek, végig hittek benne, hogy meg tudják nyerni ezt a sorsdöntő mérkőzést. A legnagyobb veszteséget Varga Márti hiánya jelentette, aki csütörtökön betegedett le, és emiatt a mérkőzést is ki kellett hagynia. A csapaton talán a szezonban először érződött, hogy elvesztette a hitét, amikor a Tempo a második félidő elején könnyű gólokkal meg tudott lépni előlük. Ez most végzetesnek bizonyult és biztos, hogy nagyon fognak hiányozni a szezon végén ezek a pontok. A kilátogató szurkolónak és CSDSE tagoknak nagyon köszönjük a folyamatos szurkolást, ők megtették amit tudtak, a lányok pedig igyekeznek javítani a soron következő, Orosháza elleni mérkőzésen!

Tempo KSE-CSDSE 33-22 (15-13)

Kezdő: Kaffka Eszter (kapus), Kiss Gabriella 4, Csiki Janka, Kajdácsi Kinga 4 (1), Potondi Diána 3 (1), Farkas Flóra 4, Molnár-Gábor Dalma 3

Csere: Vukmann Viktória (kapus), Szalai Kyra, Szabó Réka, Kanyik Boróka 1, Biszák Aletta 2, Pereznyák Anna, Friedman Luca 1, Csányi Lili

Kiállítás: 2 perc ill. 6perc

Büntető: 3/2 ill. 3/1

Meggyes Rita: “Felállt fal ellen lassan játszottunk, nagyon befelé irányultak a támadásaink, így sok megállító faultot kaptunk. A betöréseink, átlövéseink nem működtek. Próbáltunk egyéni és csapat indulásokkal eredményesek lenni, és ezek működtek is. Védő játékunk egy-két figyelmetlenséget eltekintve, egész jól működött és a kapus teljesítmény is jó volt, így mérkőzésben voltunk az első félidőben.

A második félidőt kihagyott helyzetekkel, technikai hibákkal kezdtük, ami megbosszulta magát. Nem rendeződtünk vissza és ellenfelünk indulás gólokkal válaszolt. A védési hatékonyságunk is visszaesett és a csapat is sajnos hitehagyottá vált. A játékosok egyéni teljesítményei a vártnál gyengébbek voltak. Az eredmény jól tükrözi ezen a napon, leginkább fejben és akaratban a két csapat közötti különbséget.”

Következő forduló:
2022.02.12,18:00 | Orosháza, Városi Sportcsarnok
Orosházi NKC – Csepel DSE
A mérkőzés védettségi igazolvánnyal és maszkban megtekinthető a helyszínen!
Hajrá lányok, hajrá Csepel! #csakaXXI