NŐI SERDÜLŐ ÉS IFJÚSÁGI BEHARANGOZÓ: Utoljára lépnek pályára a szezonban női utánpótlás csapataink!

A 26. fordulóhoz érkezve, utoljára lép pályára női ifjúsági és serdülő csapatunk a szezonban, nagy örömünkre hazai pályán! A dátum szokatlan, hiszen nem szoktak a hét elején fordulót rendezni egyik bajnokságban sem, de a Laurencz csarnok foglaltsága miatt csak a keddi napon tudják ezeket a meccseket lejátszani a csapatok. Az ellenfél a fővárosi Vasas SC korosztályos csapatai, akikkel mindig kiélezett mérkőzéseket játszanak a lányok.

Nagyobb tétje a serdülő találkozónak van, hiszen éppen a Vasassal állunk pontazonosságban a tabellán, tehát aki ezt a találkozót megnyeri, az végez előrébb, a nagyon előkelő 7.helyen. Az odavágón viszonylag sima csepeli győzelem született, de tudjuk, hogy a kézilabdában nem lehet csak nagy ritkán biztos győztes hirdetni a meccs előtt. A lányok utoljára a Békéscsaba ellen tudtak nyerni, a legutóbbi találkozón a Szeged ellen, nagyon küzdve ugyan, de kikaptak. Tehát most hazai pályán, utoljára együtt játszva mutathatják meg mit tudnak és búcsúzhatnak el szépen ettől az évtől.

Az ifjúsági csapatunknál nincs tétje ennek a meccsnek, “csak” a presztízs. A lányok már biztosan a 7. helyen végeznek a bajnokságban, ami a tavalyi 9. helyhez képest szép előrelépés, főleg úgy, hogy sokszor létszámhiánnyal küzdött a csapat. Ezúttal is gratulálunk nekik és az edzői stábnak ehhez a szép eredményhez! Ettől függetlenül reméljük sokan kilátogattok még egyszer utoljára szurkolni a lányoknak! Legyünk minél többen, hajrá Csepel!

Program

I. osztály női ifjúsági és serdülő bajnokság, 26.forduló
Csepel DSE – Vasas SC
2022.05.17. (kedd) ifjúsági 16:00 & serdülő 18:00
Helyszín: Csepel, Laurencz László Sportcsarnok

Hajrá lányok! Hajrá Csepel!  #csakaXXI