Régi-új arc a szakmai stábban

Mimó, ahogy a legtöbben ismerik a környezetében, már egyszer dolgozott a Csepel DSE-ben. Akkor is és ma is úgy gondoltuk/juk, hogy remek szakember, aki minden szinten emeli az egyesület nívóját. Az ő bemutatkozóját olvashatjátok most:

“Nagy Imre vagyok. Már több mint 25 éve a biztosítási szakmába dolgozom. Születésem óta Szigetszentmiklóson lakom. Itt kezdtem el kézilabdázni és itt is fejeztem be 41 éves koromba a pályafutásomat. Játékosként két évig a Fradi ifi csapatába, katonaság alatt a Zalaegerszegi Katona SE-be, később pedig a Tökölbe játszottam, akikkel feljutottunk az NBI/B-be.

Közel 30-éve edzősködöm. 2014-ig csak Szigetszentmiklóson dolgoztam, elsősorban utánpótlással(serdülő-ifi), de előfordult, hogy az NB II-es felnőtt csapatot is vezetnem kellett. Nyertünk több ifjúsági bajnoki címet, bejutottunk az OSB döntőbe, és kétszer a legjobb 8-ba jutottunk a Magyar ifi kupába. Sajnálatomra Miklóson az utánpótlásnevelés helyett a felnőtt kézilabda lett a fontos. Ezt nem tudtam elfogadni, ezért elváltak útjaink. Fél évig a Miklós NB II-es női csapatát edzettem, de hamar kiderült, hogy ez nem az én világom. Ekkor jött a felkérés a Csepel DSE-től hogy a 2000-2001-es majd később a 2002-es fiú korosztály edzését vegyem át. Három évet töltöttünk el együtt. Ez alatt serdülő csapatunk feljutott a másodosztályba és egyre több játékosunk bekapcsolódott a felnőtt csapat munkájába is. Jól éreztem magam Csepelen, jó körülmények között dolgozhattam, de a Miklósi szívem haza húzott! Sajnos nem sok minden változott Miklóson ezért egy év után ismét elváltak útjaink. Idén tavasszal az egyesület ismételten megkeresett, hogy az U14-es csapat edzéseit irányítsam. Nem volt nehéz a döntés, az átadott Laurencz László Sportcsarnokkal még tovább javultak a már eddig se rossz körülmények.

A mottóm: nem futhat többet és nem küzdhet jobban az ellenfél! Ezek akarati tényezők! Remélem sikerül a fiúkkal elfogadtatni ezt a szemléletet.”

Az U14-es csapat augusztusba heti hét edzéssel készül az őszi szezonra, ahol a fiúk egyéni fejlődése és a csapat dinamikájának kialakítása lesz a fő cél.

Mi személy szerint nagyon örülönk, hogy Mimó visszatalált hozzánk és sok sikert szeretnénk kívánni neki a szezonhoz!

Hajrá Csepel!