STÁB: Új gyógytornász csatlakozott az egyesületünkhöz!

Idén nagy változások történtek a Csepel DSE életében. Birtokba vettük a Laurencz László Sportcsarnokot, több új szakember csatlakoztak hozzánk, aki mind azon fognak fáradozni, hogy elérjük kitűzött céljainkat. Mivel egyesületünk fő célkitűzései között szerepel sportolóink egészségének megóvása, ill. a sérülések megelőzése, ezért is döntöttünk úgy, hogy a prevenció területén is szeretnénk előrelépni. Erre a feladatra kerestünk szakembert és találtunk rá Jakab Dorottyára, aki azóta az egyesületben sportoló gyerekeknek tart megelőző és rehabilitációs gyógytornát. Az ő bemutatkozóját olvashatjátok most:

“Gyógytornászként nagyon fontosnak tartom a preventív szemléletű mozgásfejlesztést. Szakterületem a mozgásszervi betegségek és a sportsérülések kezelése, ezáltal kerültem a Csepel DSE kézilabda klubhoz is. Célom, hogy csökkentsük az előfordulható sérülések gyakoriságát, minél hamarabbi rehabilitáció elkezdését, növeljük a sportolók mobilizációs és stabilizációs képességeit. Az egyetem elvégzése után rögtön a Semmelweis Egyetem Ortopédiai Klinikán kezdtem el dolgozni gyógytornászként. A munkám mellett a Testnevelési Egyetem Humánkineziológia szakán végzem a mesterdiplomámat. A szakmai fejlődésem érdekében,  rendszeresen veszek  részt továbbképzéseken. Augusztusban kezdtük el a közös munkát és eddig nagyon pozitívak a tapasztalataim a sportolók gyógytornához való hozzáállásával kapcsolatban, az egyéni, és csoportos foglalkozásokon egyaránt.”

Doró érkezésével reméljük jelentősen csökken sérült sportolóink száma és egészségesen, jó állapotban tudnak majd pályára lépni a mérkőzéseken!

Hajrá Csepel!